Κυριακή, 22 Μαΐου 2011

ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ DIGITAL PUZZLE - ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Από τις 15 έως τις 23 Μαΐου 2011 πραγματοποιείται στο Λαιμό Πρεσπών το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα DIGITAL PUZZLE για τη χρήση των Νέων Μέσων στην εργασία με νέους (youth work).

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν 20 νέοι που εργάζονται σε μη κυβερνητικές οργανώσεις από 10 χώρες της Ευρώπης (Ολλανδία, Ουγγαρία, Λιθουανία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Σλοβενία, Σλοβακία, Μάλτα και Ελλάδα).

To DIGITAL PUZZLE θα δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να εξερευνήσουν τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να παραμείνουν σε επαφή με τις ραγδαίες εξελίξεις που συντελούνται στον τομέα των Νέων Μέσων και εργαλείων, και τα ενσωματώσουν στην εργασία τους. Η εμπειρία άλλωστε μας έχει δείξει πως όταν τα Νέα Μέσα συνδυάζονται στην εργασία με νέους, παράγονται ποιοτικές τοπικές δράσεις, βιώσιμα αποτελέσματα και επιτυχημένες νέες μορφές συμμετοχικότητας.

Το πρόγραμμα διοργανώθηκε και υλοποιείται από την Κοινωνική Οργάνωση Νέων Global Soma, με τη χρηματοδότηση της Ε.Ε., ενώ έχει τη στήριξη και του Δήμου Πρεσπών.

Τo Σάββατο 21 Μαϊου (στις 8 το βράδυ) στο χώρο του Παλαιού Δημαρχείου (Λαιμός Πρεσπών) θα πραγματοποιηθεί προβολή ταινιών που έχουν δημιουργηθεί από τους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Οι συμμετέχοντες σας προσκαλούν να τις παρακολουθήσουμε όλοι μαζί!

Για περισσότερες πληροφορίες:
Αθηνά Μουρτιάδου (Τ: 6972990565

Δεν υπάρχουν σχόλια: