Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

TO BLOGS ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ¨¨Λόγια γέροντος Παϊσίου... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ...

Του Διονύση Μακρή


Ο τόπος αυτός που λέγεται Ελλάδα ήταν και παραμένει πάντα η ευλογημένη γη του Χριστού. Ως εκ τούτου θα διαπιστώσετε καλοί μου Χριστιανοί πολύ σύντομα το πόσο έξω θα πέσουν στις δυσοίωνες προβλέψεις τους οι διάφορες Κασσάνδρες. Τα κάθε λογής κοράκια και οι κερδοσκόποι βύθισαν τη χώρα στην απόγνωση και απελπισία.

Αλλά έρχονται καλές ημέρες γιατί ο Κύριός μας, όπως λέγει σοφός γέροντας ασκητής, «έστειλε ένα πακέτο με διάφορα δώρα για τον τόπο αυτό. Θα βρεθούν ορυκτέλαια και θα κάνουν τη χώρα να γίνει ένας Παράδεισος. Θα ανοίξουνε δουλειές για να μπορεί ο κόσμος να δουλέψει. Τώρα ο ουρανός δίνει πολλές λύσεις και πολλά δώρα».

Η αποστασία των Ελλήνων από το παρελθόν τους και από την θρησκεία τους θα λάβει τέλος και οι πρωτεργάτες αυτής αξιωματούχοι κυβερνώντες και μη αλλά και ψευτο-ηγεμόνες της σειράς θα ρεζιλευτούν σ’ ολάκερη την οικουμένη και θα έχουν το τέλος των καθεστώτων της αθεΐας (βλ. Ρωσία και Ρουμανία). Ας θυμηθούμε τα σοφά λόγια του οσίου γέροντα Αγιορείτη Παϊσίου που συνήθιζε να λέγει πως «από το κακό που επικρατεί σήμερα θα βγει μεγάλο καλό»!

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Απανταχού Νέων Φλωρινιωτών

Αποκάλυψη – Ακόμα και τα συνέδρια τους τα ονόμαζαν οι ίδιοι.. Σλαβομακεδονικά!!

Μια φωτογραφία… Χίλιες Λέξεις!!


































ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΤΟΥ 1952 ΣΤΟ ΚΟΛΧΟΖ, ΠΟΛΩΝΙΑΣ.

ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥΣ


Επιστολή όλων των Παμμακεδονικών Οργανώσεων προς τον Πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου

ΟΙ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ ΑΓΩΝΙΟΥΝ
ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ


Επικοινωνία:
Nina Gatzoulis
President of the Committee of World Pan-Macedonian Associations

1 Αυγούστου 2010

Προς Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών κ. Γεώργιο Παπανδρέου
Βασιλίσσης Σοφίας 5
Aθήνα

Εξοχότατε κύριε Πρωθυπουργέ,

Η ηγεσία των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου προσπάθησε πολλές φορές να σας συναντήσει, αλλά ίσως λόγω του βεβαρημένου προγράμματός σας αυτό δεν κατέστη δυνατόν. Γι’ αυτό δεν είχαμε ακόμη την ευκαιρία να σας διαβιβάσουμε τις σκέψεις και τις ανησυχίες μας για το μείζον εθνικό θέμα της Μακεδονίας.

Εφ’ όσον δεν κατέστη δυνατόν να επιτευχθεί αυτή η συνάντηση θα θέσουμε γραπτώς τις ερωτήσεις και τους ενδοιασμούς μας και ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκρισή σας.

Πριν από λίγους μήνες διορίστηκε από την Κυβέρνηση στη θέση του Προέδρου της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ο δικηγόρος Γιάννης Κωνσταντίνου. Μείναμε κατάπληκτοι από αυτή την επιλογή διότι ο κ. Κωνσταντίνου όχι μόνον δηλώνει «Ευρωπαίος Ελληνόφωνος Κεντροαριστερός Δικηγόρος», αλλά επιπλέον συμμετείχε στη Θεσσαλονίκη το 2006 στην παρουσίαση του «ABECEDAR» («Μακεδονικού» αναγνωστικού) το οποίο προωθείται από τη Σκοπιανή προπαγάνδα. Ο κ. Κωνσταντίνου ήταν μαζί με το γνωστό Βοσκόπουλο του Ουράνιου Τόξου, τον πολιτευτή ψυχίατρο Ιμπράμ Ονσούνογλου, που δήλωνε Οθωμανός και το γνωστό υποστηριχτή της Σκοπιανής προπαγάνδας κ. Νακρατζά.

Κύριε Πρωθυπουργέ, ποιος είναι ο λόγος που ανάμεσα σε εκατομμύρια Έλληνες η Κυβέρνηση επέλεξε κάποιον που δεν θεωρεί τον εαυτό του Έλληνα;

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

ΚΚΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΟ Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δήμος Φλώρινας: Βασίλης Καραντζίδης, δικηγόρος, μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας. Στέλεχος του ΚΚΕ.


Δήμος Αμυνταίου: Γιάννης Κέρλοβας, υγειονομικός υπάλληλος (ΚΑΦΚΑ Αμυνταίου). Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Φλώρινας του ΚΚΕ.