Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΜΟΥΣΙΟΥ

Κα Μούσιου αν και στο αιτιολογικό της επιστολής σας έχετε απολυτό δίκιο
Στο ότι στην υπερεικοσαετή πολιτική παρουσία στη Φλώρινα ο βουλευτής Γ.ΛΙΑΝΗΣ
αν και διαχειρίστηκε πακτωλό χρημάτων το κατασπατάλησε σε ‘’φαμφάρες’’ (υπερβολικά ακριβά Πρέσπεια, ανούσιες χορηγίες συλλόγων κλπ) χωρίς να δώσει την παραμικρή ανάπτυξη στο τόπο (υποδομές αγροτικές, καινοτόμες σχολές περιβάλλοντος-ενεργειας και πολλά αλλά) .
Έχετε δίκιο ότι στις Δημοτικές εκλογές εγκατέλειψε τον πολιτικό του φορέα σε βάρος των ψηφοδελτίων του Πα.Σο.Κ., έναν φορέα που τον ανέδειξε δυο φορές υφυπουργό και του έδωσε τη δυνατότητα διαχείρισης σοβαρών εθνικών θεμάτων, όπως η Ολυμπιάδα, κ.ά.

Δεν έχετε όμως δίκιο στο να τον κατηγορείτε για την αποστασιοποίηση του από την κυβερνητική πολιτική και της καταψήφισης του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος, όταν επιλέγει το σωστό για τον τόπο του και όχι για το κόμμα.
Και την στιγμή που τοπικές σφυγμομέτρησης τον δικαιώνουν και επιδοκιμάζουν την ενέργεια αυτη στα σχόλια διαφόρων τοπικων ιστολογιών,
 δείχνει ποσό απέχετε από το λαό και ο ‘’γατος’’ με μηδέν παρονομαστεί θα δοξαστεί
 για άλλη μια φορά

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΥΦΛΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΥΠΑΚΟΗ
Τι έχετε να πείτε για την στάση του Pομπόπουλου και Αθανασιάδη προδότες και αυτοί?
Κ Μούσιου μήπως ξέρεται ποσά χρωστάμε σαν χώρα?
Σε ποιους τα χρωστάμε?
Και αν ψηφίσουμε το μεσοπρόθεσμο και τα πουλήσουμε όλα το λύσαμε το πρόβλημα,
ξεχρεώσαμε?
Γιατί να υποθηκεύσουμε εμείς το μέλλον τον Παιδιών μας?
Γιατί να χάσουμε όλα τα διαπραγματευτικά μας ατού μονό για μια δόση?
Αν τα δώσουμε όλα τώρα στο μέλλον με τι θα διαπραγματευτούμε για την άλλη δόση?
?????
???
Και όσον άφορα ότι ο λαός της Φλώρινας τίμησε το ψηφοδέλτιο του Πα.Σο.Κ. και η έδρα ανήκει σε αυτόν τον λαό και σε αυτό το κόμμα
Έχετε δίκιο ΄΄νομικά΄΄ αλλά ηθικά σε ένα λαό που αλλά είπατε  και αλλά πράττετε  ΟΧΙ,
αρά έχετε απολέσει την λαϊκή αποδοχή.ΑΡΘΡΟ 120 παρ. 4
"Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το...καταλύσει με τη βία"
ΜΗΠΩΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ?

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. Γ. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ κ. ΕΥ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Γραμματέας Αγροτικού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Πέλλας, κ. Γιώργος Καρασμάνης, και ο Αναπληρωτής Γραμματέας, βουλευτής Φλώρινας, κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης, μετά την κατάθεση ερώτησης προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, με την οποία ζητούν να αποζημιωθούν και οι Έλληνες παραγωγοί κηπευτικών που επλήγησαν από τη διατροφική κρίση με το βακτηρίδιο E.coli, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

«Η διατροφική κρίση με το βακτήριο E.coli, έπληξε σοβαρά και τους Έλληνες παραγωγούς κηπευτικών.

Ομιλία του Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Νομού Φλώρινας

Σας διαβιβάζουμε την ομιλία του Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Νομού Φλώρινας κ. Ευστάθιου Κωνσταντινίδη στη Βουλή των Ελλήνων, κατά τη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.

«Όταν η Ελλάδα περνάει τις δυσκολότερες στιγμές στην μεταπολιτευτική ιστορία και όταν οι Έλληνες γεμίζουν διαμαρτυρόμενοι τις πλατείες, ο Πρωθυπουργός δείχνει να μην έχει αντίληψη της πραγματικότητας.
Ζει στο δικό του κομματικό κόσμο.
Παίζει με τους θεσμούς και τους χρησιμοποιεί.
Ζητάει με θράσος ψήφο εμπιστοσύνης.
Γιατί άραγε;
Για να ανανεώσει την εμπιστοσύνη της Βουλής στην ίδια οικονομική πολιτική, που νομίζει ότι είναι επιτυχημένη;

ΜΟΥΣΙΟΥ ΣΕ ΛΙΑΝΗ: ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΟΥ!


Ανοιχτή επιστολή

Προς
1.      Τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Πα.Σο.Κ. Φλώρινας, κ. Α. Κεχαγιά
2.    Τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Πα.Σο.Κ. Φλώρινας
Κοινοποίηση:
1.      Στον Γραμματέα του Πα.Σο.Κ., κ. Μ. Καρχιμάκη
2.    Στο Γραφείο του Πρωθυπουργού, κ. Γ. Παπανδρέου

Αγαπητέ Γραμματέα
και μέλη της ΝΕ Πα.Σο.Κ. Φλώρινας,
Την προηγούμενη Τρίτη, 14-5-2011, παρακολουθήσαμε εμβρόντητοι το πολύ σοβαρό για το νομό Φλώρινας γεγονός της ανεξαρτητοποίησης από το Πα.Σο.Κ. του βουλευτή, κ. Γ. Λιάνη. Μετά από συνεχή  και αδιάλειπτη υπερεικοσαετή πολιτική παρουσία στη Φλώρινα ο βουλευτής που τιμήθηκε από τους Φλωρινιώτες όσο κανείς πολιτικός, εγκατέλειψε τον πολιτικό του φορέα, έναν φορέα που τον ανέδειξε δυο φορές υφυπουργό και του έδωσε τη δυνατότητα διαχείρισης σοβαρών εθνικών θεμάτων, όπως η Ολυμπιάδα, κ.ά.

Η αποστασιοποίηση αυτή από την Κοινοβουλευτική ομάδα,
 που προετοιμάστηκε υπόρρητα αλλά και κραυγαλέα εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο με καταγγελίες του τύπου «γίνεται σφαγή στη Φλώρινα», κ.ά., με απροκάλυπτες μεθοδεύσεις στις Δημοτικές εκλογές σε βάρος των ψηφοδελτίων του Πα.Σο.Κ. στο νομό και με μια διαρκή απουσία του

βουλευτή, που δηλώνει παρών-απών, δημοσιοποιήθηκε μέσα σε ένα κλίμα ιδιαίτερα κρίσιμο για την χώρα ενόψει της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος, και ήταν η αρχή ενός ντόμινο εξελίξεων που έφεραν την Κυβέρνηση και την Ελλάδα σε τραγικά οριακές καταστάσεις. Οι θετικές εξελίξεις με τον ανασχηματισμό και την ανάληψη πολιτικών ευθυνών από τα ιστορικά στελέχη της παράταξης έδωσαν σε αυτό το ζοφερό κλίμα μια βαθιά ανάσα αισιοδοξίας, που όλοι οφείλουμε να αγωνιστούμε για να γίνει μακρόπνοη προοπτική ελπίδας.