Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΕ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ 4.413 ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ.


ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΕ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ 4.413 ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ. (τεταρτη ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ)


19-12-2013 δημοσιεύθηκε η τελευταία Δημόσια Πρόσκληση που αφορά στη διαδικασία προσλήψεων προσωπικού για την προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε δημόσιους φορείς (Επιβλέποντες Φορείς).
Η Δημόσια Πρόσκληση αφορά στην δημιουργία 4.413 θέσεων πλήρους απασχόλησης, μέσω της πρόσληψης προσωπικού για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών σε δημόσιους φορείς της χώρας. Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙΕπειδή το τελευταίο διάστημα με τις τελευταίες  μας δημοσκοπήσεις για το Δήμο Της Φλώρινας έχουμε δεχθεί διάφορα επικριτικά και ειρωνικά σχόλια – μηνύματα θέλουμε την  γνώμη των χρηστών του Internet  και  των επισκεπτών του Νews from Florina αν είναι χρήσιμο και θέλουν να   γίνονται έρευνες (γκάλοπ) για τον δήμο της Φλώρινας.-


Η ΨΗΦΟΡΙΑ ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ 17/12/2013ΚΑΙ ΣΤΙΣ  11:59 μ.μ

ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013

Μία ώρα αργότερα τα σχολεία αύριο στη Φλώρινα

Στις 9 το πρωί θα ξεκινήσουν αύριο Τρίτη τα μαθήματα στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Φλώρινας 

Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Κοινωφελούς Εργασίας της τρίτης ΠροσκλήσηςΑναρτήθηκαν σήμερα 16 Δεκεμβρίου  2013:

Α. Ο προσωρινός πίνακας κατάταξης στο πρόγραμμα «Κοινωφελούς Εργασίας» ο οποίος αφορά σε 7.400 ωφελούμενους ανέργους οι οποίοι θα εργαστούν με πλήρη απασχόληση για χρονικό διάστημα 6 μηνών και 15 ημερών και σε κάθε περίπτωση έως την ημερομηνία λήξης του διδακτικού έτους 2013-2014 στην περίπτωση που το ανωτέρω χρονικό διάστημα λήγει μετά την λήξη του διδακτικού έτους 2013-2014, σε δημόσιους φορείς  αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (Δημόσια πρόσκληση 6/2013 του Διοικητή του ΟΑΕΔ).

Β. Ο πίνακας αποκλειόμενων για το ίδιο πρόγραμμα.Οι πίνακες έχουν αναρτηθεί στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) στην ενότητα e-υπηρεσίες/πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας.

Ο οριστικός πίνακας κατάταξης ωφελουμένων, όπως και ο πίνακας αποκλειομένων, θα καταρτιστούν μετά από απόφαση του Δ.Σ. του ΟΑΕΔ άμεσα,  μετά την εξέταση τυχόν ενστάσεων.Επισημαίνεται ότι η κατάρτιση των πινάκων έγινε με αυτοματοποιημένο, διαφανή και αντικειμενικό  τρόπο μέσω του ΟΠΣ του ΟΑΕΔ με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της Δημόσιας Πρόσκλησης η οποία είχε εγκριθεί από το ΑΣΕΠ.

Ήδη ο ΟΑΕΔ καταρτίζει την επόμενη δημόσια πρόσκληση ανέργων για 4.413 θέσεις σε επιβλέποντες φορείς του Δημοσίου. Η δημόσια πρόσκληση, αφού εγκριθεί από το ΑΣΕΠ, θα δημοσιοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών.
Για τα αποτελέσματα πατήστε ΕΔΩ