Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013

ΣΤΟ «ΚΟΚΚΙΝΟ» Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Για μια ακόμα φορά τις τελευταίες μέρες, οι σταθμοί μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στη Φλώρινας χτύπησαν κόκκινο σε ό,τι αφορά στις συγκεντρώσεις αιωρούμενων σωματιδίων που είναι ιδιαίτερα καρκινογόνα όταν εισπνέονται από τον ανθρώπινο οργανισμό (9/10). Το φαινόμενο αυτό που παρατηρείται συστηματικά κάθε τέτοια εποχή οφείλεται κυρίως στις ημέρες που η θερμοκρασία παίρνει την κατιούσα και τα τζάκια και οι σόμπες καίνε ανεξέλεγκτα για θέρμανση μιας και η οικονομική κρίση μας έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ

Α.Π.Σ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUNΑ.Π.Σ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
SHOGUN
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
SHOGUN
Διεύθυνση Γραφείων: Θερμοπυλών 8
Διεύθυνση Γυμναστηρίου: Ιπποκράτους 2
Φλώρινα 53 100 τηλ. & fax: 2385025344
κιν.: 6977079046

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ
                                                       Φλώρινα 10/12/13
6 ΧΡΥΣΑ – 2 ΧΑΛΚΙΝΑ μπαίνουν στην συλλογή του
Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN καθώς σε διασυλλογικό πρωτάθλημα  KARATE DO (SEMI CONTACT ) στονΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  Σάββατο 7/12/13 έφεραν άριστα αποτελέσματα.

Οι αθλητές μας που έφεραν διακρίσεις είναι οι:
  ΓΚΕΛΗ ΜΑΡΙΑ – ΧΡΥΣΟ
ΕΡΡΙΚΑ ΒΕΛΛΙΔΟΥ – ΧΡΥΣΟ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ – ΧΡΥΣΟ
ΝΙΚΟΣ ΣΕΒΑΣΤΕΛΗΣ    1ΧΡΥΣΟ – 1 ΑΡΓΥΡΟ
ΝΙΚΟΣ  ΒΕΛΛΙΔΗΣ – ΧΡΥΣΟ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΧΡΥΣΟ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΡΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ – ΧΑΛΚΙΝΟ

Erasmus Intensive Programmes, ΙΡsΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΓραφείο Προέδρου

  Ταχ.Δ/νση: Πάρκο Αγίου Δημητρίου
     Τ.Κ. 50100 Κοζάνη
  Τηλέφωνο: 24610-56200
  FAX:           24610-56201
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                       
Η Διοικούσα Επιτροπή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια για τη διάκριση που πέτυχε το ίδρυμα στο πλαίσιο επετειακής εκδήλωσης για τα Εντατικά Προγράμματα ERASMUS (Erasmus Intensive Programmes, ΙΡs) που ανέπτυξαν τα Ανώτατα Ιδρύματα της χώρας στο διάστημα των τελευταίων εφτά χρόνων (2007-2013). Η εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) –ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ – τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013.
Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας απέσπασε 2 βραβεία:
Το  1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ και 3ο  ΒΡΑΒΕΙΟ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ για το συντονισμό του Εντατικού Προγράμματος ERASMUS με τίτλο:“People and Space in the Βorderland of Western Macedonia: tracing historical, social and intercultural features" <P.S.BoWMa>
(Άνθρωποι και Χώρος στη Δυτική Μακεδονία: ανιχνεύοντας ιστορικά, κοινωνικά και διαπολιτισμικά χαρακτηριστικά) www.eled.uowm.gr/ip.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Συλλόγου Φλωρινιωτών Στουτγάρδης και περιχώρων "Αγαθάγγελος"


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σύλλογος Φλωρινιωτών Στουτγάρδης και περιχώρων "Αγαθάγγελος"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στουτγάρδη, 10.12.2013
Ο Σύλλογος Φλωρινιωτών Στουτγάρδης και περιχώρων «Αγαθάγγελος» ιδρύθηκε στη Στουτγάρδη στις 09.06.2013, με σκοπούς:
 Τη διατήρηση της πνευματικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Φλώρινας και την προβολή της στη γερμανική κοινωνία
 Τη διατήρηση των εθίμων και των παραδόσεων όλων των Φλωρινιωτών και τη μετάδοσή τους στις μελλοντικές γενιές
 Τη συνεργασία με όλους τους μακεδονικούς συλλόγους στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας, αλλά και στο πλαίσιο της Παμμακεδονικής Ένωσης Ευρώπης και της Επιτροπής παμμακεδονικών Ενώσεων υφηλίου
 Τη συνεργασία με φορείς, οργανισμούς και συλλόγους του νομού Φλώρινας, με σκοπό την πνευματική, πολιτιστική, λαογραφική και τουριστική προβολή του νομού Φλώρινας στην ευρύτερη περιοχή της Βάδης Βυρτεμβέργης
Ο Σύλλογος είναι μη κερδοσκοπικός και ανιδιοτελής, δεν επιδιώκει ίδιους οικονομικούς στόχους και επιδιώκει αποκλειστικά και άμεσα κοινωφελείς σκοπούς. Οι οικονομικοί πόροι του συλλόγου μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για τους σκοπούς που προβλέπονται στο καταστατικό και τα μέλη του δεν οικειοποιούνται τα μέσα και τα οφέλη του Συλλόγου.
Ο Σύλλογος είναι ανεξάρτητος από θρησκευτικούς και πολιτικούς θεσμούς και κρατάει σαφείς διαχωριστικές αποστάσεις από κάθε κομματική και εθνικιστική δραστηριότητα.
Για την επίτευξη των σκοπών του Συλλόγου πραγματοποιούνται συναντήσεις των μελών του με πολιτιστικές εκδηλώσεις, συνομιλίες, διαλέξεις, ψυχαγωγικές βραδιές και εκδρομές.
Μέλος του Συλλόγου Φλωρινιωτών Στουτγάρδης και περιχώρων «Αγαθάγγελος» μπορεί να γίνει κάθε φυσικό πρόσωπο που ζει μέσα και γύρω από τη Στουτγάρδη, το οποίο έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του και αποδέχεται τις αρχές και τους στόχους ενός δημοκρατικού και κοινωνικού κράτους.

Αποτελέσματα ηλεκτρονικής δημοσκόπησης για την πρόθεση ψήφου στον δήμο Φλώρινας (Δεκέμβριος)ΦΛΩΡΙΝΑ - Το NEWS FROM FLORINA πραγματοποίησε την 2η ηλεκτρονική δημοσκόπηση  (ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ) για 7 ημέρες ψηφίζοντας όλοι εσείς οι διαδικτυακοί φίλοι μας για το ποιον Δήμαρχο Φλώρινας  θα ψηφίζατε αν είχαμε αύριο εκλογές.
 Η ψηφοφορία έκλεισε 08/12/13 και 08:30 μ.μΕπαναλαμβάνουμεοτι η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών του Νews from Florina που επέλεξαν να ψηφίσουν.Στην ψηφοφορία συμμετείχαν 449 άτομα (υπολογιστές/χρήστες internet).

Δείτε τα αποτελέσματα:
      
               
            
1ος ΤΣΟΤΣΚΟΣ Μ.          31%
 2ος ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ Π..     18%
3ος ΜΠΕΛΤΣΟΣ Α.          16%
4ος ΡΩΜΑΣ Ε.                  12%
5ος ΚΑΡΑΝΤΖΙΔΗΣ Β.     8%
6ος ΛΙΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Γ      6%
7ος ΤΣΑΚΜΑΚΗΣ Κ        2%
8οςΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ Ι.     1%
 
9ος ΤΣΟΚΑΣ  Μ.              1%
10οςΜΟΥΣΙΟΥ Ο.              0%
11ος ΜΠΟΝΤΖΙΔΗΣ Χ.     0%
Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ)


To news from Florina ξεκινά την 2η ηλεκτρονική δημοσκόπηση.


 Η ΨΗΦΟΡΙΑ ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ 8/12/2013ΚΑΙ ΣΤΙΣ  8:30 μ.μ

ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!


 Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών του Νews from Florina που επέλεξαν να ψηφίσουν.

θλίψη και οργή