Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ


Ντοκουμέντα – φωτιά για πράσινους διορισμούς
Ντοκουμέντα – φωτιά που τινάζουν στον αέρα τα περί αξιοκρατίας στον διορισμό διοικητών στο δημόσιο έδωσε στη Βουλή ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, Μάριος Σαλμάς.
Ο κ. Σαλμάς αποκάλυψε στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής ότι 3 διοικητές στις Υγειονομικές Περιφέρειες της χώρας εκτός από το την «πράσινη» κομματική ταυτότητα στα βιογραφικά τους είχαν καταθέσει και … συστάσεις υπουργών και πρωτοκλασάτων στελεχών του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να … «εξασφαλίσουν» τον διορισμό τους!!!




Ο κ. Σαλμάς κατέθεσε τα έγγραφα – φωτιά κατά την ακρόαση διορισμού των 7 διοικητών στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.

Θορυβημένη η υπουργός Υγείας, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου «κατήγγειλε»….. υπεξαίρεση εγγράφων από το γραφείο της!
πηγή :politis-gr

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΛΕΧΟΒΟΥ


ΠΑΟΚ-Παναθηναικος
Η ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▀█
ΛΕΧΟΒΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΑΡΠΑΞΕΤΕ" ΕΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΤΗΛ. ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ
6980127006.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΔΗΜΟΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


Συνάντηση στο Υπουργείο Περιβάλλοντος με την Υπουργό Τίνα Μπιρμπίλη θα έχουν ο Νομάρχης Γιάννης Βοσκόπουλος και οι Δήμαρχοι Αμυνταίου, Φιλώτα, Αετού και Μελίτης στις 22 Φεβρουαρίου. Σε σύσκεψη που έγινε χθες στο γραφείο του Νομάρχη, συζητήθηκαν τα θέματα της επικείμενης συνάντησης, που έχουν σχέση με τη δραστηριότητα της Δ.Ε.Η. Α.Ε. στην περιοχή. Προτεραιότητες αποτελούν η μετεγκατάσταση των Δ.Δ. Αναργύρων, Αχλάδας και Βεύης, η κατασκευή της μονάδας Μελίτη ΙΙ, καθώς και η κατασκευή μονάδας αποθείωσης στο Φιλώτα.

ΠΗΓΗ : www.papagr.blogspot.com

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.......


Και όμως είναι Αλήθεια....
Εάν διασχίζετε τα βόρεια κορεατικά σύνορα παράνομα, σας φυλακίζουν για 12 χρόνια. Εάν διασχίζετε τα ιρανικά σύνορα παράνομα, τίθεστε υπό κράτηση επ’ αόριστον. Εάν διασχίζετε τα αφγανικά σύνορα παράνομα, σας… πυροβολούν! Εάν διασχίζετε τα σαουδαραβικά σύνορα παράνομα, θα φυλακιστείτε. Εάν διασχίζετε τα αμερικανικά σύνορα παράνομα, θα χτυπηθείτε από την τοπική αστυνομία. Εάν διασχίζετε τα κινέζικα σύνορα παράνομα, δε θα ξανακούσουμε νέα σας.
Εάν διασχίζετε τα σύνορα της Βενεζουέλας παράνομα, θα μαρκαριστείτε σαν κατάσκοπος και η μοίρα σας θα σφραγιστεί. Εάν διασχίζετε τα κουβανέζικα σύνορα παράνομα, θα ριχτείτε στη φυλακή μέχρι να σαπίσετε. Εάν διασχίζετε τα ελληνικά σύνορα παράνομα, παίρνετε τα έξης:



- μια θέση εργασίας
– άδεια οδήγησης
– κάρτα κοινωνικής ασφάλειας
– ευημερία
– κουπόνια τροφίμων
– πιστωτικές κάρτες
– επιδοτούμενο μίσθωμα ή ένα δάνειο για να αγοράσετε σπίτι
– δωρεάν εκπαίδευση
– δωρεάν υγειονομική περίθαλψη
– και σε πολλές περιπτώσεις μπορείτε ακόμη και να ψηφίσετε!


Ο.ΞΙ.Φ «2ος ο Όμιλος Ξιφασκίας στην Γενική Κατάταξη»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 08/02/2010

«2ος ο Όμιλος Ξιφασκίας στην Γενική Κατάταξη»

Μετά την ολοκλήρωση των ¾ των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου 2009 – 2010 ο Ο.ΞΙ.Φ. κατέχει σταθερά την 2η θέση με σύνολο 473 βαθμών.
Έτσι η 1η τριάδα της Πανελλήνιας Κατάταξης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας μετά από την ολοκλήρωση των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Παμπαίδων, Εφήβων και Νέων, σε σύνολο 50 βαθμολογούμενων σωματείων έχει ως εξής:

1. Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος 678
2. Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας 473
3. Α.Ο.Ξ. Αιγάλεω 409


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ο.ΞΙ.Φ. καλλιεργεί τα 2 από τα 3 όπλα ενώ ο Πανελλήνιος συμμετέχει και στις 3 κατηγορίες.


Από το Δ.Σ.

ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 8:00πμ -10 οC




Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να επιδεικνύουν οι οδηγοί που κινούνται στο εθνικό δίκτυο της Φλώρινας Από τη χιονόπτωση, που σημειώθηκε της προηγούμενες ήμερες, έχει δημιουργηθεί παγετός στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων να γίνεται με δυσκολία.


Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Ο.ΞΙ.Φ «1 ασημένιο – 3 χάλκινα στο Νέων»


Αν και έλειψε το χρυσό από το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων και Νεανίδων για τον Ο.ΞΙ.Φ., η συγκομιδή των μεταλλίων ήταν εντυπωσιακή. Συνολικά 2 ατομικά μετάλλια (2 χάλκινα) και 2 ομαδικά μετάλλια (1 ασημένιο και 1 χάλκινο μετάλλιο) ήταν ο συνολικός απολογισμός για τους αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου.

Το ερχόμενο σαββατοκύριακο οι «έφηβοι» του Ο.ΞΙ.Φ. ταξιδεύουν στην Μπρατισλάβα, Σλοβακία για να συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο.

Από το Δ.Σ.