Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΟΛΓΑ ΜΟΥΣΙΟΥ ΠΑΡΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ


Σε δήλωση στο τοπικό τύπο δήλωσε παρούσα για τον Δήμο της ΦΛΏΡΙΝΑΣ η ΌΛΓΑ ΜΟΥΣΙΟΥ ΜΥΛΩΝΆ και ότι πήρε την απόφαση να δώσει ένα δυναμικό παρόν στον αγώνα για ένα πρότυπο ΔΉΜΟ ΦΛΏΡΙΝΑΣ με ανάπτυξη και ευημερία τονίζοντας ότι η προσπάθεια θα γίνει χωρίς το ''προσωπείο' του δήθεν ''ανεξάρτητου '' υποψηφίου ρίχνοντας καρφιά στην τακτική του εταίρου του χώρου Αιμίλιου Ασπρίδη και ότι η άλλωστε γνωριζόμαστε καλά και για αυτό ζήτησε την στήριξη του ΠΑΣΟΚ του πολίτικου χώρου στον όποιο κινείται όλα αυτά τα χρόνια

Απάντηση της Παμμακεδονικής στον Richard W. Rahn


Σκληρή απάντηση από την Παμμακεδονική, έλαβε ο αρθρογράφος:Συμφωνούμε με τη δήλωση του Richard Rahn στο άρθρο του της 3ης Ιουνίου 2010 στην Washington Times με τίτλο, Ο ανεύθυνος Γείτονας: Η Ελληνική Ανηθικότητα Χτυπά τη Βουλγαρία και τη Μακεδονία: «Είτε κάποιος είναι ιδιοκτήτης σπιτιού ή μιας χώρας, είναι προτιμότερο να ... έχει υπεύθυνους και όχι ανεύθυνους γείτονες.» Ωστόσο, είναι πιο σημαντικό να έχει γείτονες που δεν κλέβουν την περιουσία των γειτόνων τους, όπως χρήματα, πιστωτικές κάρτες και αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης. Με άρθρα σαν αυτό του κ. Rahn στην Washington Times, η Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (ΠΓΔΜ), ενθαρρύνεται να διαπράξει παρόμοια εγκλήματα: να σφετεριστεί δηλαδή την ιστορία της γειτονικής της χώρας, την ταυτότητα και τον πολιτισμό της.
Βρήκαμε το άρθρο προσβλητικότατο για την Ελλάδα και το σύνολο του Ελληνισμού. Είναι ιστορικά αβάσιμο, βαθιά προκατειλημμένο και παραπλανητικό. Ο κ. Rahn θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Μακεδονία είναι ελληνική επαρχία. Θεωρούμε οποιαδήποτε αναφορά ως «Μακεδονία και Ελλάδα»

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟ ΛΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ

http://Πριν αρκετό καιρό οι σκοπιανοί ανακάλυψαν μαρμάρινη Μακεδονική επιγραφή από την εποχή της αρχαιότητας και την τοποθέτησαν στην είσοδο υπουργείου τους ως ένδειξη ότι η μακεδονία δεν είναι Ελληνική. Αλλά επειδή δεν γνωρίζουν Ελληνικά δεν κατάλαβαν ότι αυτή τους η πράξη αποδεικνύει ακριβώς το αντίθετο. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε. Προετοιμαστείτε για πολύ γέλιο.