Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


To news from Florina ξεκινά μια ηλεκτρονική δημοσκόπηση για να αποτυπώσει την   σκέψη και την τάση των Φλωρινιωτών .


Τα επιλεγμένα ονόματα  έχουν εκφράσει επίσημα ή  ανεπίσημα το ενδεχόμενο  υποψηφιότητας τους ή είναι  προσδοκίες  του εκλογικού σώματος.
 Η ΨΗΦΟΡΙΑ ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  ΚΑΙ ΣΤΙΣ  11: 59 MM

ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!


 Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών του Νews from Florina που επέλεξαν να ψηφίσουν.

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΕ ΦΛΩΡΙΝΑ ( ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ )

Επιτυχόντες ΤΕ (όλων των ειδικοτήτων) Φλώρινα επι των προσωρινών αποτελεσμάτων  της Κοινωφελούς Εργασίας της δεύτερης Προσκλήσης 5/2013


Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης



                ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης αισθάνεται την
ανάγκη να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ τη χορωδία του 1ου Γενικού Λυκείου Φλώρινας και τον ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ Δημήτριο Παπαδόπουλο, υπό τη διεύθυνση του οποίου λειτουργεί από συστάσεώς της η ως άνω χορωδία, για τις ανεπανάληπτες συγκινητικές στιγμές που μας χάρισαν την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013, στην εκδήλωση του Συλλόγου μας για τα Ελευθέρια της πατρώας γης, παρουσιάζοντας την παράσταση ‘’ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΥΤΥΧΩΣ’’.
Η παρουσία τους, υπό την πανάξια επίνευση και καθοδήγηση του κ. Παπαδόπουλου, και υπό τους ήχους των μουσικών (προεξάρχοντος του Βασίλη Κομματά) μας συγκλόνισε.

“SHOGUN” ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ




ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
SHOGUN
Διεύθυνση Γραφείων: Θερμοπυλών 8
Διεύθυνση Γυμναστηρίου: Ιπποκράτους 2
Φλώρινα 53 100 τηλ. & fax: 2385025344
κιν.: 6977079046

                                                     Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π ΟΥ

Ο Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN  παρευρέθηκε το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στον εορτασμό τον 24 χρόνων αθλητικής παρουσίας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ όπου και έγινε η απονομή του 8ου  ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ DAN  στο TAE KWON DO στον MASTER  ΤΟΛΙΟ ΙΩΑΝΝΗ. Παρουσία έδωσαν όλοι οι μεγάλοι δάσκαλοι και MASTER της χώρας μας .

Από τον Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN  έδωσε το παρόν ο MASTER Α. ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ  7ο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ DAN και η Πρόεδρος του συλλόγου ΡΑΣΙΤ ΜΥΡΙΑΜ .
Ιδιαίτερη συγκινητική η στιγμή της παραλαβής του 1ου ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ DAN στον  ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ  καθώς είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καρότσι εδώ και ένα χρόνο μετά από χρόνια αθλητικής δραστηριότητας με μεγάλες επιτυχίες.
  Το Δ.Σ του Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια.