Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης                ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης αισθάνεται την
ανάγκη να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ τη χορωδία του 1ου Γενικού Λυκείου Φλώρινας και τον ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ Δημήτριο Παπαδόπουλο, υπό τη διεύθυνση του οποίου λειτουργεί από συστάσεώς της η ως άνω χορωδία, για τις ανεπανάληπτες συγκινητικές στιγμές που μας χάρισαν την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013, στην εκδήλωση του Συλλόγου μας για τα Ελευθέρια της πατρώας γης, παρουσιάζοντας την παράσταση ‘’ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΥΤΥΧΩΣ’’.
Η παρουσία τους, υπό την πανάξια επίνευση και καθοδήγηση του κ. Παπαδόπουλου, και υπό τους ήχους των μουσικών (προεξάρχοντος του Βασίλη Κομματά) μας συγκλόνισε.

Διαβάσαμε μέσα στα μάτια τους τρία (3) πράγματα: α) Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, που
ήμασταν εκεί για να τα’ ακούσουμε, β) Τα μάτια τους μας δίκασαν, γιατί είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι για τη σημερινή κατάσταση, και, γ) με το βλέμμα τους, μας έδωσαν μία εντολή: να σταθούμε στα πόδια μας, να πολεμήσουμε, γιατί έχουμε υποχρέωση σ’ αυτά τα παιδιά να παραδώσουμε το μέλλον ευοίωνο, τους χρωστάμε ένα μέλλον αισιόδοξο.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ     

Δεν υπάρχουν σχόλια: