Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου 2013

ΕΥΧΕΣ ΟΛΓΑΣ ΜΟΥΣΙΟΥ ΜΥΛΩΝΑ

Το θαύμα των Χριστουγέννων ας ενδυναμώνει την πίστη και τους αγώνες μας για ένα ελπιδοφόρο μέλλον με ευημερία, αξιοπρέπεια και ανθρωπιά!
Η νέα χρονιά ας είναι η αφετηρία της ανάκαμψης για τη χώρα μας και η αρχή της εκπλήρωσης των προσωπικών προσδοκιών μας!
Χρόνια πολλά!
Με εγκάρδιες ευχές για καλές γιορτές
Όλγα Μούσιου Μυλωνά

ΕΥΧΕΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣΣυμπατριώτες μου,
Ο καθένας έχει τα δικά του προβλήματα να σκεφτεί, τη δική του διαδρομή ν' αποφασίσει. Έτσι είναι. Όμως όλοι καταλαβαίνουμε ότι χρειάζεται η μεγάλη προσπάθεια. Πρέπει ν' ανοίξει ο μεγάλος δρόμος για τη χώρα μας, για να μπορέσουμε να δώσουμε ο καθένας διέξοδο στο δικό του πρόβλημα, ασφαλή προορισμό στη δική του διαδρομή. Κι αυτόν, το μεγάλο δρόμο, όλοι εμείς θα τον ανοίξουμε. Επειδή σκεφτόμαστε, επειδή προσπαθούμε, επειδή πιστεύουμε ακόμη σε κάτι και είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε γι' αυτό.


Σας  εύχομαι υγεία και δύναμη που χρειάζεται  ο καθένας ξεχωριστά, για να δώσουμε τις μάχες.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013

Το «Χωριό του Άη Βασίλη» στη Σιταριά


 Το Χωριό  είναι ανοιχτό για μικρούς και μεγάλους μέχρι την 1 Ιανουαρίου 2014, από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα, με ελεύθερη είσοδο.
Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Σιταριάς
Περί ψυχής…θέσεις και ερωτήματα για γερά νεύρα!Σας εφιστώ την προσοχή στο γεγονός ότι αυτά που πρόκειται να διαβάσετε δεν είναι μια παγιωμένη επιστημονική άποψη που την ασπάζονται σχεδόν όλοι οι επιστήμονες, όπως είναι  η άποψη ότι η Γη γυρίζει γύρω απ’ τον άξονά της.
Είναι όμως  ερωτήματα στα οποία δείχνει να συγκλίνει η επιστημονική κοινότητα, και όσο περνάνε τα χρόνια τόσο πιο πολύ  ισχυροποιούνται αυτά  που θα καταγράψω.
Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν αισθάνομαι και  ιδιαίτερα ευτυχής που πρόκειται να υποστηρίξω την άποψη ότι δεν υπάρχει «ψυχή», άσχετα αν αυτό  επιστημονικά [1]  ευσταθεί, και στα 51 χρόνια, μου έμαθα να είμαι με το μέρος της επιστήμης.
Για αυτό ΕΣΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ μην με βάλεις στην διαδικασία της «αποτέφρωσης» πριν διαβάσεις όλο το άρθρο!
-Παλιότερα  οι άνθρωποι  πίστευαν ότι ο Θεός τους τοποθέτησε στο κέντρο της Δημιουργίας, λόγω της  σπουδαιότητας των ανθρώπων για το Θεό.
Αργότερα μάθαμε ότι η Γη ΔΕΝ είναι στο κέντρο του Σύμπαντος [2], ούτε καν έχει κέντρο ο τρισδιάστατος χώρος στο Σύμπαν.

ΕΥΧΕΣ Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN
SHOGUN

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
SHOGUN
Διεύθυνση Γραφείων: Θερμοπυλών 8
Διεύθυνση Γυμναστηρίου: Ιπποκράτους 2
Φλώρινα 53 100 τηλ. & fax: 2385025344
κιν.: 6977079046

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ
  
Το Δ.Σ του Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ  SHOGUN  εν όψει των Αγίων Ημερών που διανύουμε θέλει να ευχηθεί σε όλους τους αθλητές, γονείς και φίλους του συλλόγου ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ        ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!
                                                        ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ Δ.Σ