Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013

“ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ”

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ
24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013
 
Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 στις 11.30, η Biohellenika ανταποκρινόμενη στην ανάγκη για αντικειμενική και επιστημονική ενημέρωση θα πραγματοποιήσει ενημερωτική ομιλία στο Σκαπέρδειο Δημοτικό Μέγαρο, στην Καστοριά με θέμα:

“ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ”

Για τις νέες εξελίξεις στο θέμα των βλαστοκυττάρων θα μιλήσει ο Πρόεδρος της Τράπεζας Αρχέγονων Κυττάρων του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών Δρ. Γεώργιος  Κολιάκος, Καθηγητής Βιοχημείας και η Επιστημονική Υπεύθυνος της BiohellenikaΔρ. Κοκκώνα Κουζή, Καθηγήτρια Εμβρυολογίας – Ιστολογίας.

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ- 12 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ 1ης ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣΔώδεκα ημέρες  πριν το τέλος της 1ης  μεγάλης ηλεκτρονικής δημοσκόπησης για το δήμο της η συμμέτοχη των χρηστών  internet  είναι ανέλπιστα μεγάλη πράγμα που αποδεικνύει ότι το ενδιαφέρον για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές είναι ζωηρό παρά τις αντίθετες απόψεις.Επειδή δεχόμαστε ερωτήσεις και  email  σχετικά με τους εν δυνάμει  υποψηφίους όπως  με ποιο κόμμα κατεβαίνουν, ποιος τους στηρίζει κλπ απαντάμε ότι δεν ξέρουμε επίσημα τίποτα.
Άπλα αναζητώντας στο διαδίκτυο ψαρέψαμε κάποια στοιχεία.
ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ Ι.       Νυν Δήμαρχος με την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, τώρα ίσως και με   το μανδύα του δεξιούανεξάρτητου
ΤΣΩΚΑΣ Μ.           Στέλεχος ενεργό ΠΑΣΟΚ , τώρα ίσως και με το μανδύα του πασοκόανεξάρτητου
ΜΠΟΝΤΖΙΔΗΣ Χ.      Τέως βουλευτής Νέας Δημοκρατίας
ΜΟΥΣΙΟΥ Ο.           Υποψήφια Δήμαρχος στις προηγούμενες εκλογές με την στήριξη ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, τώρα ΑΓΝΩΣΤΟ
ΛΙΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Γ.        Πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας
ΚΑΡΑΝΤΖΙΔΗΣ Β.       Υποψήφιος Δήμαρχος στις προηγούμενες εκλογές με την στήριξη ΤΟΥ        ΚΚΕ
ΤΣΑΚΜΑΚΗΣ Κ.  Τέως  Δήμαρχος ΜΕΛΙΤΗΣ  με την στήριξη του ανεξάρτητοΠΑΣΟΚ,                                       τώρα ΑΓΝΩΣΤΟ
ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ Π.        Νέα δημοκρατία, τώρα (ακούγεται) ίσως και με τον ΣΥΡΙΖΑ
ΤΣΟΤΣΚΟΣ Μ.            Πολιτευτής ΠΑΟΣΚ, τώρα (ακούγεται) ίσως και με τον ΣΥΡΙΖΑ
ΡΩΜΑΣ Ε.                   Στέλεχος Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΌσοι από τους αναγνώστες έχετε περισσότερες πληροφορίες ή διαφωνείται με τα ανωτέρω  παρακαλούμε να μας της παραθέσετε.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ