Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Ζούμε στιγμές αποκάλυψης ή Η Αποκάλυψη του Ιωάννου επαληθεύεται!


Ουδεμία αμφιβολία υφίσταται πλέον. Όλα τα «σημάδια» οδηγούν στην Ημέρα της Κρίσεως. Πείνα, πλημμύρες, αρρώστιες, ηθική παρακμή, ναρκωτικά, εγκλήματα και επικείμενοι πόλεμοι – πέραν αυτών που ήδη έγιναν – αλλά και εν όψει του Διαβολικού σφραγίσματος υπαγορεύουν την Δευτέρα Παρουσία. Ολοταχώς βαδίζουμε, πλέον, προς την Ημέρα της Κρίσεως. Ηρθαν, ήδη, τα γεγονότα που την προδιαγράφουν. Προηγουμένως είδαμε μεγάλους πολέμους (Α’  και Β’ Παγκόσμιοι), ακολουθούν οι πόλεμοι της Γιουγκοσλαβίας, του Ιράκ, του Αφγανιστάν και σήμερα εκρήγνυται ολόκληρη η Β. Αφρική, η Υεμένη, το Μπαχρέϊν, η Ιορδανία ακόμη και η Συρία.
Αυτό που εναπομένει είναι πέρα από τις εξεγέρσεις στις χώρες αυτές να ανάψει και η θρυαλλίδα του πολέμου. Οσονούπω και στην ίδια την Ευρώπη, καθώς η οικονομική κρίση «στεγνώνει» σιγά – σιγά, οικονομικά, τους λαούς της.

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Κωνσταντινίδης : τα ηλεκτροφόρα συρματοπλέγματα του Χότζα στην Αλβανία μας δείχνουν τον κόσμο που ευτυχώς δε ζήσαμε ποτέ

Φλώρινα 21/2/2011
                                                                                                                                                                       
                                                                          
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με την ερμηνεία που έδωσε η Γ.Γ. του ΚΚΕ κ. Παπαρήγα για την ένοπλη σύγκρουση της περιόδου 1946-49 με την ευκαιρία εκδηλώσεων του ΚΚΕ στη Φλώρινα, ο Βουλευτής Φλώρινας της Ν.Δ. κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης ,έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η άποψη της κ. Παπαρήγα για σύγκρουση των ριζοσπαστικών δυνάμεων εναντίον της αστικής τάξης είναι αβάσιμη, γιατί είναι εκτός πραγματικότητας.. Τα χιλιάδες θύματα εκείνης της περιόδου είναι τα παιδιά της Ελλάδας στα οποία οφείλεται ο απαιτούμενος σεβασμός. Η Φλώρινα έχει αποδείξει τη μεγαλοσύνη της. Δε μπορεί όμως να αποδεχτεί τέτοιου είδους ακραίες απόψεις. Τελικά εδώ κολλάει και η δήλωση της που έκανε για κάποιο άλλο ζήτημα: εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι. Η ιστορία ούτε διαγράφεται, ούτε ξαναγράφεται.
Άλλωστε, τα ηλεκτροφόρα συρματοπλέγματα του Χότζα στην Αλβανία μας δείχνουν τον κόσμο που ευτυχώς δε ζήσαμε ποτέ».

                                                  
                                                                          Από το Πολιτικό Γραφείο

Οι νέοι θεσμοί του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ (1ο μέρος) Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης

Όλγα Μούσιου-Μυλωνά
Διοικήτρια Κ.Α.Α.Κ.Υ.Α.μεΑ. Καστοριάς
Επικεφαλής Ελάσσονος Μειοψηφίας Δήμου Φλώρινας

Ένας νέος θεσμός του «Καλλικράτη», που στοχεύει στην εμβάθυνση της δημοκρατίας και στην καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, πρόκειται να εφαρμοστεί σύντομα σε κάθε Δήμο άνω των είκοσι χιλιάδων (20.000) κατοίκων (άρθρο 77 του Ν.3852/2010). Πρόκειται για τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, έναν θεσμό εσωτερικής διαμεσολάβησης μεταξύ των πολιτών, των επιχειρήσεων και των Δήμων, που υιοθετείται για την καταπολέμηση της κακοδιοίκησης και της αβελτηρίας των Δημοτικών αρχών σχετικά με θέματα των δημοτών και του Δήμου.