Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Πρόσκληση απο την Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Αμυνταίου

Η Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Αμυνταίου σας καλεί στην latin μουσική Βραδιά που διοργανώνει το Σάββατο, 4 Ιανουαρίου 2014 στην Λέσχη Αξιωματικών Αμυνταίου και ώρα 22:00. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά το συγκρότημα Banda Latiniko. Η κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί κατά την έναρξη της βραδιάς.

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Ευχές απο το News From Florina

Το florinacity.blogspot σας εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ το νέο έτος ...2014 !!!Ας κάνουμε όλοι τις ευχές μας για την νέα χρονιά που θα έρθει. Τι περιμένουμε, τι θα θέλαμε και τι είναι αυτό που θα μας έκανε λιγάκι πιο χαρούμενους!


Eυχόμαστε αυτή η νέα χρονιά να είναι η χρονιά των ανατροπών. Η χρονιά που θα αλλάξει τα πράγματα και θα φέρει την Ελλάδα και όλους τους Ελληνες σε καλύτερη μοίρα απο αυτή που προβλέπουν ειδικά οι άνθρωποι της τηλεόρασης. Να είναι μια χρονιά που θα φέρει την οικογένειά μου ακόμη πιο κοντά τον έναν στον άλλο, και θα κρατήσει την φλόγα της δημιουργίας αναμένη στις καρδιές μας.
Μια χρονιά που θα έχουμε υγεία και αγάπη στις καρδιές μας και θα βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον.
Με Υγεία και ευτυχία...και φυσικά ότι άλλο ποθείται !!!
Και μην ξεχνάτε...`Η Ελλάδα...ανήκει στους Έλληνες` !!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!!

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ "Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ"


ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ  ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΜΟΛΙΚΑ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗ ΦΑΚΟ & ΦΩΤΗ ΤΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 21:00 ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ Ι&Ν ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ,ΤΗΛ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 6983505618.
ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 14€ (ΑΝΕΥ ΠΟΤΟΥ).

ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΚΙΤ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ AUTO SOUMPASIS.