Τετάρτη, 20 Απριλίου 2011

ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΕΥΗΣ
Χρήστος Αλούσης
Λάζαρος Τάνος
Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Βεύης
Βεύη 19 Απριλίου 2011
  
ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ
  
Σε πρόσφατη επιστολή μας προκειμένου να κοινοποιήσουμε στους αρμόδιους τις αντιδεοντολογικές δράσεις του Προέδρου του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Βεύης, κ. Δημήτρη Κυριακού, και σε συνέχεια της επιστολής αυτής επιθυμούμε να επανορθώσουμε όσα εκ παραδρομής αναφέραμε περί "στημένου ρεπορτάζ με ρεπόρτερ περιφερειακού τηλεοπτικού καναλιού", θέλοντας να καυτηριάσουμε τις συμπεριφορές των υποκινητών στημένων καταστάσεων που σχετίζονται με θέματα που αφορούν την Τοπική κοινότητα Βεύης.
Σε καμιά περίπτωση δεν επιρρίπτουμε μομφή ή ευθύνες σε δημοσιογράφους ή κανάλια. Αντίθετα, θεωρούμε ότι τα τοπικά και περιφερειακά Μ.Μ.Ε. (εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεοπτικοί σταθμοί, μπλογκς) και οι δημοσιογράφοι που τα υπηρετούν βρίσκονται κοντά στα θέματα που απασχολούν τον τόπο μας και τα προβάλλουν με αντικειμενικότητα και διάθεση υποστήριξης προς τη μεριά των δοκιμαζόμενων τοπικών κοινωνιών. 
Με την παρούσα επιθυμούμε να διαλευκάνουμε κάθε παρεξήγηση και παρερμηνεία που αφορά τα Μ.Μ.Ε. και, βέβαια, σε ότι αφορά την ουσία και το πνεύμα της καταγγελίας μας εμμένουμε στην αρχική τοποθέτησή μας. 

Χρήστος Αλούσης
Λάζαρος Τάνος
Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Βεύης

Δεν υπάρχουν σχόλια: