Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

• Οι πραγματικοί συνδικαλιστές αγωνίζονται και ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ στον ΔΡΟΜΟ

 Νέο  Ξεκίνημα
             Σήμερα είναι το αύριο που φοβόσασταν χθες. Αντισταθείτε!!

Πτολεμαΐδα 22/10/2011

·        Οι πραγματικοί συνδικαλιστές αγωνίζονται και ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ στον ΔΡΟΜΟ.
·        Οι ΑΓΩΝΕΣ τους δεν μπορούν να διαγραφούν από κανέναν.

         Τραγικό θάνατο βρήκε ο συνδικαλιστής του Π.Α.ΜΕ Κοτσαρίδης Δημήτρης ο οποίος μαζί με άλλους χιλιάδες εργαζόμενους αγωνίζονταν καθημερινά στον δρόμο, για την ανατροπή της πολιτικής «ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ» των Ελλήνων και «ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ» της Ελλάδας που επιχειρείται από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
         Εμείς δεν θα στείλουμε τυπικά συλλυπητήρια στην οικογένεια και την παράταξη του τιμούμε τους αγώνες τους.
Το μήνυμα που θα στέλνει πάντα σ΄εμάς ο Δημήτρης Κοτσαρίδης είναι πως, δεν έχουμε το δικαίωμα να σιωπούμε και να θυσιάζουμε την αλήθεια στο βωμό της πολιτικής και των συμφερόντων.
Είμαστε υποχρεωμένοι να αγωνιζόμαστε και να συγκρουόμαστε με τις οικονομικές και πολιτικές συντεχνίες.
         Σήμερα το οργισμένο ποτάμι των ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ πολιτών οι οποίοι κατεβαίνουν στους δρόμους και γεμίζουν τις πλατείες εκφράζοντας την ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ τους απέναντι στα μέτρα της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και της ΤΡΟΙΚΑΣ, μόνο από εργατικές ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ δεν αποτελείται.
        Έχοντας επίγνωση των πράξεων και των λόγων μας, με μόνο στόχο  τη συμβολή μας στον κοινό αγώνα των Ελλήνων που δεν έσκυψαν ποτέ το κεφάλι, είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε να συμμετέχουμε σ΄αυτόν  τον αγώνα που απ ΄τους πρωτους ξεκινήσαμε, όσο ποιο ενεργά και δυναμικά γίνεται.
Εμείς ήμασταν πάντα, η φωνή των εργαζόμενων προς το κόμμα και όχι την φωνή του κόμματος προς τους εργαζόμενους. Έτσι θα συνεχίσουμε να ήμαστε.
      Οι αγώνες μας , οι αρχές και η προσφορά μας, δεν διαγράφονται με μια φυσική  διαγραφή από τα κομματικά όργανα.
Όσοι δηλώνουν ικανοποιημένοι από τέτοιου είδους ενέργειες και πιέζουν τον πρόεδρο της Ν.Δ. να υπάρξουν κι άλλες διαγραφές προφανώς επιζητούν την αποκοπή της Ν.Δ. από την κοινωνία και εξυπηρετούν άλλους στόχους. Θέλουν μια ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, λιμοκοντόρων, γραφειοκρατών και όχι ένα ζωντανό μαχόμενο, ριζοσπαστικό πατριωτικό κόμμα. Θέλουν ένα άλλο ΠΑΣΟΚ.
      Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να αντιμετωπίζουμε τις πολιτικές που επιβουλεύονται τις κατακτήσεις της εργατικής τάξης και της κοινωνίας με συνέπεια. Βασιζόμενοι πάντα στις αρχές και τις αξίες μας.
 Έτσι ακριβώς όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Νεκροί και ανύπαρκτοι είναι μόνο, όσοι σταματούν να αγωνίζονται!

Ο Γραμματέας Συντονιστικού                                                                                        Ο Αν Γραμματέας Συντονιστικού
               Άρης Βατάλης                                                                                                                       Νίκος Ευαγγέλου

Γραμματέας Οικονομικού                          Γραμματέας Οργανωτικού
                                               Κων/νος Ευθυμιάδης                                    Ευάγγελος Βλάχος

Γραμματέας τύπου-επικοινωνίας & Δημοσίων σχέσεων
                                                                                 ΧρυσοΒαλάντης Τόπης

Τα μέλη
Β. Ντάμπης    Λ. Κουτκαλάκης    Μ. Μουστάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: