Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ Κορόιδεψε όλους τους Έλληνες &Σήμερα μας στέλνει και το λογαριασμό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Νομού Φλώρινας, κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης, με αφορμή την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για τον αριθμό εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ακόμα δεν έχει στεγνώσει η μελάνη, από όλα όσα, οι τιμητές της Φλώρινας και των συμφερόντων της καταλόγιζαν στην κυβέρνηση της Ν.Δ. για τη θεσμοθέτηση της βάσης του 10 για την εισαγωγή σπουδαστών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και πόσο σωτήρια θα ήταν η κατάργηση της για τη λύση των κάθε λογής προβλημάτων και την επιβίωση των σχολών της Φλώρινας.
Όταν την περσινή χρονιά,  μετά την ανακοίνωση του αριθμού εισακτέων στα ΤΕΙ Φλώρινας, δήλωνα ότι, «μακάρι να συνεχιστεί έτσι», έσπευσαν να με κατηγορήσουν για μικροψυχία.
Η χθεσινή ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για τις θέσεις εισακτέων στα ΤΕΙ Φλώρινας, σύμφωνα με την οποία στα Τμήματα Φυτικής και Ζωϊκής, δεν προβλέπεται εισαγωγή σπουδαστών για την επόμενη χρονιά, αποτελεί κόλαφο. Η μείωση του αριθμού εισακτέων στο Τμήμα Εμπορίας και στα Τμήματα του Πανεπιστημίου αποτελεί τον προάγγελο ακόμα δυσμενέστερων εξελίξεων.
Παράλληλα, όταν τον Ιούνιο του 2010 επεσήμανα με επιστολή μου και ζητούσα να κινητοποιηθούμε άμεσα για το πρόβλημα, που θα προκύψει από την εφαρμογή Καλλικράτη στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, μου καταλόγισαν αντιπολιτευτικά κίνητρα.
Η αλήθεια όμως δεν κρύβεται. Με λαϊκισμούς και δημαγωγίες δε χαράσσεται πολιτική. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έκανε τα πάντα για να υφαρπάξει τη ψήφο του Ελληνικού λαού. Έταξε τα πάντα στους πάντες. Κορόιδεψε όλους τους Έλληνες.
Σήμερα, μας στέλνει και το λογαριασμό».

Από το Πολιτικό Γραφείο

Δεν υπάρχουν σχόλια: