Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Εκδήλωση για την επέτειο των 20 χρόνων από την ίδρυση της οργάνωσης «ΟΜΟΝΟΙΑ»

    Φλώρινα 5/2/2011
                                                  ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
    ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ
                                                                    
                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

   
 
      Στην εκδήλωση για την επέτειο των 20 χρόνων από την ίδρυση της οργάνωσης «ΟΜΟΝΟΙΑ» και την κοπή της βασιλόπιτας της οργάνωσης, που πραγματοποιήθηκε στην Κορυτσά το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, παραβρέθηκε ο Βουλευτής της Ν.Δ. Ν. Φλώρινας κ. Στάθης Κωνσταντινίδης.
Ο κ. Κωνσταντινίδης, στο χαιρετισμό που απηύθυνε, τόνισε την ανάγκη για ενότητα και κοινό αγώνα της Ελληνικής Εθνική Μειονότητας, ως απαραίτητων προϋποθέσεων για την ισχυροποίηση του Ελληνικού στοιχείου στην Αλβανία και κάλεσε τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου να συμμετάσχουν μαζικά, με θάρρος και χωρίς φοβικά σύνδρομα στην απογραφή που θα πραγματοποιηθεί στη γειτονική χώρα, ώστε να καταγραφεί και να αποτυπωθεί πλήρως και ξεκάθαρα η πληθυσμιακή σύνθεση με βάση τα στοιχεία της εθνικής καταγωγής, της γλώσσας και της θρησκείας. Η απογραφή αυτή, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, είναι μια καλή ευκαιρία για την ενδυνάμωση της Ελληνικής παρουσίας και των θέσεων της Εθνικής Μειονότητας.
Κλείνοντας, διαβίβασε στους παριστάμενους τις θερμές ευχές και τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος παρακολουθεί στενά όλες τις εξελίξεις, διατηρεί στενές σχέσεις με τον Ελληνισμό της Β. Ηπείρου και αταλάντευτα προσπαθεί για την επίλυση των προβλημάτων.
                                                  
                                                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια: