Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΛΓΑΣ ΜΟΥΣΙΟΥ-ΜΥΛΩΝΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΟΛΓΑΣ ΜΟΥΣΙΟΥ-ΜΥΛΩΝΑ
Υποψ. Δημάρχου Φλώρινας
Συνδυασμός «ΦΛΩΡΙΝΑ – ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1. Την εβδομάδα 24/10-31/10 της προεκλογικής περιόδου που διανύουμε η υποψήφια Δήμαρχος Όλγα Μούσιου-Μυλωνά και μέλη του Συνδυασμού «Φλώρινα – Ισχυρός Δήμος», επισκέφτηκαν τις τοπικές κοινότητες Κορυφής, Τριβούνου, Αλώνων, Σκοπιάς, Βεύης, Λόφων, Σ.Σ. Βεύης, Σιταριάς, Παλαίστρας, Ιτιάς, Νεοχωρακίου, Αχλάδας, Σκοπού, Κολχικής, Περάσματος, Λεπτοκαρυάς, Αγίου Βαρθολομαίου, Φλαμπούρου, Τριανταφυλλιάς, Ατραπού, Πολυποτάμου, Τροπαιούχου, Υδρούσας, Άνω Υδρούσας, Δροσοπηγής και Αμμοχωρίου, όπου συνομίλησαν με τους κατοίκους για θέματα ζωτικής σημασίας των κοινοτήτων τους. Στη γόνιμη επικοινωνία με τους κατοίκους αναφέρθηκαν και καταγράφηκαν τα άμεσα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και παρουσιάστηκε μέρος του προγράμματος που αφορά τις συγκεκριμένες περιοχές.

2. Την Τρίτη, 26/10, η κ. Μούσιου με υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού επισκέφτηκε το Κ.Η.Φ.Η. του Δήμου Φλώρινας και ανταλλάξανε απόψεις για τη λειτουργία του με τις εργαζόμενες και με τις κυρίες που φιλοξενούνται. Στη συνέχεια, η κ. Μούσιου έδωσε συνέντευξη στην δημοσιογράφο κ. Τ. Αδάμου στην ΕΡΑ Φλώρινας, όπου παρουσίασε τις προγραμματικές δεσμεύσεις της.

3. Την Τετάρτη, 27/10, έγινε επίσκεψη του Συνδυασμού «Φλώρινα – Ισχυρός Δήμος» στη Λαϊκή αγορά της Φλώρινας, όπου πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις με τους παραγωγούς για τα προβλήματά τους και τη δυνατότητα του Δήμου να συνδράμει στην επίλυσή τους.

4. Επίσης, η κ. Μούσιου και μέλη του Συνδυασμού της επισκέφτηκαν το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Φλώρινας και συζήτησαν με τους εργαζομένους και τον Πρόεδρο, κ. Νίκο Νεδέλκο, για τα θέματα που τους απασχολούν και για προτάσεις που θα βελτιώσουν τη συνεργασία της Δημοτικής αρχής με το Κέντρο. Την ίδια μέρα, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις του Συνδυασμού στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας και στην Παιδόπολη «Αγία Όλγα», κατά τις οποίες οι Πρόεδροι των Μονάδων Κοινωνικής Φροντίδας, κ. Ολυμπία Τσάτσα και κ. Μαρία Πρεβέντη, ενημέρωσαν τους υποψήφιους για τα θέματα που απασχολούν την εύρυθμη λειτουργία των Μονάδων. Η υποψήφια Δήμαρχος δεσμεύτηκε να συμβάλει με όλες τις δυνάμεις της ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα το πολύτιμο έργο που προσφέρουν στην κοινωνία αυτές οι δομές.

5. Το Σάββατο, 30/10, πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη συμμετοχή και παλμό νίκης τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού στην καφετέρια Bullis στον πεζόδρομο Φλώρινας. Τον αγιασμό της Εκκλησίας τέλεσαν οι ιερείς π. Ιωαννίκιος και π. Κοσμάς. Ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Φίλιππος Πετσάλνικος, δυστυχώς, παρότι το επιθυμούσε πολύ, δεν μπόρεσε να είναι παρών για πολύ σοβαρούς λόγους. Επίσημο χαιρετισμό και ομιλία απηύθυνε η Υφυπουργός Εσωτερικών, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Αποκέντρωσης, κ. Θεοδώρα Τζάκρη, Βουλευτής Πέλλας, η οποία καταχειροκροτήθηκε και πλαισιώθηκε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό. Ακολούθησε η ομιλία της κ. Μούσιου και η παρουσίαση του νικηφόρου ψηφοδελτίου του Συνδυασμού «Φλώρινα – Ισχυρός Δήμος».

6. Την Κυριακή, 31/10, η κ. Μούσιου και μέλη του Συνδυασμού της παρακολούθησαν την ομιλία του Πρωθυπουργού, κ. Γ. Παπανδρέου στα Κοίλα Κοζάνης, όπου ο κ. Πρωθυπουργός ευχήθηκε προσωπικά στην κ. Μούσιου να έχει επιτυχία στην εκλογική αναμέτρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: