Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ – ΔΗΛΩΣΗ ΟΛΓΑΣ ΜΟΥΣΙΟΥ-ΜΥΛΩΝΑ

ΟΛΓΑ ΜΟΥΣΙΟΥ-ΜΥΛΩΝΑ
Υποψήφια Δήμαρχος Φλώρινας
Φλώρινα, 11-11-2010

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ – ΔΗΛΩΣΗ

Συμπατριώτες μου,
μετά το αποτέλεσμα της 7ης Νοεμβρίου, που θέτει το Συνδυασμό «Φλώρινα – Ισχυρός Δήμος» εκτός εκλογικής αναμέτρησης την ερχόμενη Κυριακή, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλους εσάς που μας τιμήσατε με την ψήφο της ελπίδας σας και  μας εμπιστευτήκατε για να πετύχουμε μια ριζική αλλαγή στον τρόπο διοίκησης της δημοτικής αρχής και μια νέα σχέση του πολίτη με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Το μέγεθος της ευθύνης μου απέναντί σας είναι μέγιστο και θα το τιμήσω με σεβασμό και πολλή δουλειά, γιατί γνωρίζω καλά ότι όλοι σας κινείστε με αισθήματα ειλικρινούς εκτίμησης και ότι, επίσης, πολλοί από εσάς κάνατε πολιτικές υπερβάσεις για να στηρίξετε το Συνδυασμό μας.

Ευχαριστώ εγκάρδια τα στελέχη του Συνδυασμού μας, όλους τους εκλεκτούς συνεργάτες και συναγωνιστές στον αγώνα αυτόν, που πρόσφεραν τον καλύτερο εαυτό τους και τις δυνάμεις τους για τον κοινό μας στόχο: το καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας.

Δώσαμε μια έντιμη και καθαρή μάχη απέναντι σε σχηματισμούς και συμπράξεις που εκμεταλλεύτηκαν τους θεσμικούς τους ρόλους και τις υψηλές τους θέσεις με ένα ασφυκτικό δίχτυ πολυετών πελατειακών σχέσεων. Χάσαμε την ευκαιρία της δεύτερης Κυριακής, γιατί στον αγώνα αυτόν αντιμετωπίσαμε το πιο σκληρό πρόσωπο ενός πρωτόγνωρου και απροκάλυπτου εσωκομματικού διχασμού, μιας επίσημης εσωκομματικής πολεμικής χωρίς όρια, δεχτήκαμε έναν βρώμικο πόλεμο λάσπης που άγγιξε μέχρι και τα εθνικά ζητήματα και βιώσαμε απάνθρωπες εμπειρίες που αμαυρώνουν τον πολιτικό μας πολιτισμό και το δημοκρατικό μας πολίτευμα. Παρόλα  αυτά, σεβόμενη τις επικείμενες εκλογές δεν προβαίνω σε περαιτέρω αναφορές, αλλά θα τοποθετηθώ δημόσια για τα σχετικά θέματα το αμέσως επόμενο διάστημα.

Η λαϊκή ετυμηγορία, με όποιον τρόπο κι αν προκύπτει, είναι απόλυτα σεβαστή και την αποδεχόμαστε, αναλαμβάνοντας και το μέρος των ευθυνών που μας αναλογεί. Το αποτέλεσμα των εκλογών μας δίνει το δικαίωμα με εκπροσώπηση τεσσάρων (4) Δημοτικών Συμβούλων να συμμετάσχουμε ενεργά στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο της Φλώρινας που θα προκύψει την επόμενη Κυριακή και να συνεισφέρουμε με όλες τις δυνάμεις μας στην καλύτερη λειτουργία του.

Εμφορούμενη πάντα από τις αξίες του χώρου στον οποίο ανήκω πολιτικά για κοινωνική δικαιοσύνη, ισονομία και δημοκρατία, συμμετέχω στα κοινά μέσα από το ρόλο που μου ανέθεσε η τοπική κοινωνία με απόλυτη ευσυνειδησία. Και επειδή η ανηλεής λασπολογία σε βάρος μου δυστυχώς συνεχίζεται, με την εντιμότητα που γνωρίζετε καλά ότι με διακρίνει, διαψεύδω κατηγορηματικά όλα τα κακόβουλα σενάρια που με παρουσιάζουν συναλλασσόμενη με διάφορους χώρους και διάφορους υποψήφιους. Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ και η ΑΓΑΠΗ των συμπατριωτών μου είναι το αδιαπραγμάτευτο και ανεξαργύρωτο δώρο της ζωής μου και η πυξίδα της δράσης μου.

Ως ενεργό στέλεχος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., που είχα την τιμή να το εκπροσωπώ στις εκλογές αυτές, για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής στηρίζω στην Περιφέρεια και στο νομό Φλώρινας τους Συνδυασμούς που στηρίζονται και εκφράζονται από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τις διαχρονικές αξίες του. Υπογραμμίζοντας την αυτοδιοικητική διάσταση των επικείμενων εκλογών και τη μεγάλη σημασία τους για το μέλλον της Φλώρινας και της Δυτικής Μακεδονίας, εύχομαι οι συμπολίτες μας να επιλέξουν με απόλυτη ευθυκρισία τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τις τύχες του τόπου στα χέρια τους.

Στους μεγάλους αγώνες για ένα καλύτερο μέλλον, για μια πιο ισχυρή και ανεπτυγμένη Φλώρινα, δεσμεύομαι ότι θα είμαι πάντα παρούσα δίπλα σας, με συνέπεια και ευθύνη απέναντι στα όνειρα των νέων γενεών.


Όλγα Μούσιου-Μυλωνά
Διοικήτρια Κ.Α.Α.Κ.Υ.Α.μεΑ. Καστοριάς
Υποψήφια Δήμαρχος Φλώρινας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ka οΛΓΑ ΔΗΣΤΥΧΩς ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΗ ΣΑΣ.
ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΑ ΤΙΤΑΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΑΝΤΡΕΨΕΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ Η ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΙΧΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΡΙΖΕΣ.
Παντωσ ενα καλο βγηκε απο το τελικο αποτελεσμα θα εξαφανσηστουν απο τα δρωμενα του ΠΑΣΟΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ και ειναι πλεον ανοιχτος ο δρομος της αναγενησεεως με νεα στελεχη.
Αν ηταν ο ΑΣΠΡΙΔΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟς ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ