Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Οι αντιπεριφερειάρχες του Γιώργου Δακή

Τελικά πήρε την τελική απόφαση για τους εκλεκτούς του περίγυρου του, ο κύριος Δακής.
Οι  αντιπεριφερειάρχες λοιπόν του Γιώργου Δακή είναι οι κ.κ Γεώργιος Δασταμάνης ( Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών), Σαββόπουλος Δημήτριος ( Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς), Γιάννης Σόκουτης Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και Δημήτριος Ηλιάδης Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας. Το όνομα του συνδυασμού είναι «Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία».

Είναι επιλογές που σηματοδοτούν τη μεγάλη κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη και πρόοδο της Περιφέρειας μας με συνέχεια, συνέπεια, όραμα και συγκεκριμένο σχέδιο για καλύτερες μέρες.

Γεώργιος  Δασταμάνης Yποψήφιος  Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών
Γεννήθηκε το 1957 στο Μικρολίβαδο Γρεβενών. Είναι μόνιμος κάτοικος Γρεβενών. Παντρεμένος με τη Δήμητρα Ράδη, Φαρμακοποιό, πατέρας δύο παιδιών. Σπούδασε ιατρική στη Μπολόνια Ιταλίας. Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ως ιατρός οπλίτης.
Υπηρέτησε ως αγροτικός ιατρός στο Αγροτικό ιατρείο Κηπουρείου Γρεβενών.
Απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας της ακτινοδιαγνωστικής και από το 1996 μέχρι και σήμερα εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών ως ειδικός ιατρός Ακτινολόγος με το βαθμό του Διευθυντή.
Διετέλεσε:
Αιρετός Νομαρχιακός Σύμβουλος για δύο τετραετίες (1998-2002 και 2002-2006).                      
Υπεύθυνος των παιδικών ποδοσφαιρικών τμημάτων του «ΠΥΡΣΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ» 2000-2001.                  
Μέλος του Δ.Σ. της ποδοσφαιρικής ομάδας «ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ» το 2007-2008 και το 2008-2009 όπου και προσέφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του ως ιατρός.
Αιρετό μέλος της επιστημονικής επιτροπής του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών 1991 και 1992.                      Αιρετός γραμματέας επιστημονικού συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών 2000 και 2001.
Αιρετός εκπρόσωπος των ιατρών στο Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών 2005 και 2006.
Εκπαιδευτής στα ΤΕΕ (Σχολή Νοσοκόμων) Γρεβενών 1996-1997, 1998-1999 και 1999-2000.

Σαββόπουλος Δημήτριος   Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς
Γεννήθηκε το 1966 στο Καλοχώρι Καστοριάς όπου και μεγάλωσε. Απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ.
Εποχιακά εργάστηκε ως Γεωπόνος στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, στον ΕΛΓΑ Κοζάνης  και  στην Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Καστοριάς  από το 1996-2004.
Παντρεμένος με τη νηπιαγωγό Μιχαηλίδου Σουμέλα και πατέρας δυο παιδιών του Βαγγέλη και του Κυριάκου ηλικίας 11 και 9 χρονών αντίστοιχα .
Η μεγάλη του αγάπη από μικρό παιδί ήταν ο αθλητισμός και ειδικά το ποδόσφαιρο. Διετέλεσε ποδοσφαιριστής στο Καλοχώρι Καστοριάς, στην Αστραπή Μεσοποταμίας, στην Αναγέννηση Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης και στην ΠΑΕ Καστοριάς .
 Υπηρέτησε τη Στρατιωτική  θητεία του ως έφεδρος αξιωματικός. Εργάζεται στο Δήμο Μεσοποταμίας ως Γεωπόνος από το 2004.
Διετέλεσε:
Κοινοτικός Σύμβουλος στην Κοινότητα Καλοχωρίου 1995-1998
 Δημοτικός Σύμβουλος (Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου) στο δήμο Μεσοποταμίας από το 2003 μέχρι το 2004
Νομαρχιακός Σύμβουλος από το 2007 μέχρι και σήμερ
Αντινομάρχης Καστοριάς  το 2008
Εντεταλμένος Νομαρχιακός Σύμβουλος υπεύθυνος αγροτικών θεμάτων και Γραμματέας Νομαρχιακού Συμβουλίου 2009-2010
Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Γεωπόνων Νομού Καστοριάς από το 1996 μέχρι και σήμερα.
Μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Υπαλλήλων Δήμων και Κοινοτήτων 2007-2010.

Γιάννης Σόκουτης Υποψήφιος  Αντιπεριφερειάρχης  Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης
Είναι εκπαιδευτικός – δάσκαλος. Παντρεμένος με την δασκάλα Άννα Κακούλη, έχουν δύο παιδιά την Εύα, χημικό μηχανικό και τον Ιπποκράτη, δασολόγο. Διετέλεσε Αντινομάρχης Κοζάνης την τετραετία 2007-2010,
Δήμαρχος Βελβεντού για δύο τετραετίες 1995-1998 και 1999 -2002, δημοτικός σύμβουλος Βελβεντού την τετραετία 1991-1994. Επίσης Γραμματέας της ΤΕΔΚ Ν. Κοζάνης (1999-2002) και Αντιπρόεδρος της ΑΝΚO Α.Ε. (2000-2002). Υπηρέτησε ως Έφεδρος Αξιωματικός.
Έχει έντονη κοινωνική δράση με συμμετοχή σε συλλόγους και σωματεία, Πρόεδρος Αθλητικού Συλλόγου Βελβεντού, Γραμματέας Μορφωτικού Oμίλου Βελβεντού, μέλος ΔΣ της ΕΚΑΣΔΥΜ και της Τ.Ε. ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας.
Έχει δημοσιεύσει σειρά άρθρων στον τοπικό και βορειοελλαδικό τύπο και έχει τιμηθεί με τιμητικές διακρίσεις από τον ΣΕΓΑΣ (με χρυσό μετάλλιο),από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, από την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντροδυτικής Μακεδονίας, από την Ε.Π.Σ. Κοζάνης, από το Σύλλογο Αγίας Κυριακής Νυρεμβέργης, από την Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης, από την Ιερά Μητρόπολη Ελλασσώνος και από πολλούς φορείς και συλλόγους.
                                  
Δημήτριος Ηλιάδης Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας
Ο Δημήτριος Ηλιάδης του Ιωάννη και της Μάρθας, το γένος Καραγκιοζίδη, γεννήθηκε το 1954 στο Νέο Καύκασο του Νομού Φλώρινας. Τελειώνοντας τις σπουδές και τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις διορίστηκε ως οικονομικός υπάλληλος στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας Φλώρινας. Σήμερα έχει το βαθμό Προϊσταμένου γραφείου ρευστοποίησης και συναλλαγών του ίδιου υποκαταστήματος.
Για πολλά χρόνια ήταν ενεργό μέλος των πολιτιστικών δρώμενων του νομού, όπως της «Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας», του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλώρινας «Ο Αριστοτέλης», της «Λέσχης Πολιτισμού», του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης και Αθήνας.  Επίσης, υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδας της Φλώρινας, στη συνέχεια διαιτητής ποδοσφαίρου της Α΄ Εθνικής κατηγορίας και έπειτα πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Φλώρινας. Σήμερα είναι παρατηρητής  και εκπαιδευτής διαιτησίας ποδοσφαίρου στις εθνικές κατηγορίες.
Ασχολήθηκε για πρώτη φορά με την τοπική αυτοδιοίκηση το 1994, όταν εξελέγη Πρόεδρος του Συμβουλίου περιοχής της Α΄ Εδαφικής Περιφέρειας Φλώρινας. Το 1998 εξελέγη Δήμαρχος στον Καποδιστριακό Δήμο Κάτω Κλεινών, αξίωμα το οποίο ανανέωσε και στις εκλογές του 2002 καθώς και του 2006.
Ταυτόχρονα, από το 1999 έως το 2002 διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Τ.Ε.Δ.Κ. Νομού Φλώρινας, από το 2003 έως το 2006 απλό μέλος και από το 2007 έως σήμερα είναι  Πρόεδρός της.
Στη διάρκεια της θητείας του ως Δήμαρχος συμμετείχε σε επιτροπές της Περιφερειακής διοίκησης, όπως Περιφερειακό Συμβούλιο, Επιτροπή Παρακολούθησης, Επιτροπή Θησέα, Επιτροπή Τοπικού Πόρου καθώς και στην Επιτροπή Νεολαίας και Αθλητισμού της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε. Είναι μέλος του Δ.Σ. της ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. (Διαχείριση απορριμμάτων Δυτ. Μακεδονίας)  από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα. Επίσης, είναι μέλος του Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Φλώρινας (ΑΝ.ΦΛΩ.) και ιδρυτικό μέλος αυτής.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της δωδεκαετούς θητείας του είχε ενεργό συμμετοχή σε όλα τα θέματα- αναπτυξιακά και κοινωνικά- που αφορούσαν το νομό της Φλώρινας.
Ζει μόνιμα στη Φλώρινα και είναι παντρεμένος με τη Δάφνη Παπαδοπούλου, δασκάλα, με την οποία απέκτησαν δύο κόρες, τη Μάρθα, καθηγήτρια ελληνικής φιλολογίας, και την Ελευθερία, φοιτήτρια της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ
ΠΗΓΗ http://www.eordaia.com/index.php?option=com_content&view=article&id=510&catid=73&Itemid=124

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΕ ΑΛΤΙΝΗ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

AN O YΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΦΕΡΘΗ ΕΞΥΠΝΑ ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΔΑΚΗ.Η ΕΠΙΛΟΓΕ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΣΟΥ. ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ..........ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΑΛΤΙΝΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς οι Φλωρινιώτες Νεοδημοκράτες δεν σκέφτονται έτσι...!
Ο Ηλιάδης ήταν πάντα αγωνιστής της παράταξης και πετυχημένος Δήμαρχος!
Δέστε τι χρωστάει ο Δήμος του και τι χρωστάν οι άλλοι Δήμοι;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.
ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Ο ΑΛΤΙΝΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΤΟΝ ΙΛΙΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΨΕ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΑΡΑΣΣΙΝΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΥΤΟ???
ΔΕΞΙΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΤΙΝΗ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΗΛΙΑΔΗΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ.ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ Η ΦΙΛΑΚΕΣ.ΑΡΕ ΤΥΧΕΡΕ ΑΛΤΙΝΗ΄΄΄΄΄΄΄΄

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΔ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ...
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ 1981 ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΥΣΜΕΝΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ¨ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ"
ΠΡΙΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ...

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ποιους έχει αντιπεριφερειάρχες ο κ. Αλτίνης;