Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010

Μιχάλης Τσώτσκος : Πυρά εναντίον όλων ........

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τοπικό τύπο ο ΜΙΧΆΛΗΣ ΤΣΩΤΣΚΟΣ  αναφέρθηκε στα πάντα που αφορούν τις τοπικές πολίτικες εξελίξεις ,πρόσωπα,χρίσματα και διαδικασίες.
 Συγκεκριμένα δήλωσε ότι σαν Μιχάλης Τσωτσκος   κυρίως για  λόγους ηθικούς άλλα και πολίτικους δεν στηρίζει κανέναν από τους υποψηφίους Ασπρίδη και Μούσιου
και ότι νιώθει οίκτο και λύπηση για το κόμμα (ΠΑΣΟΚ) ή καλύτερα για το πως κατάντησαν τα τοπικά στελέχη μετά από όσα έγιναν ή μάλλον όσα δεν έγιναν με την διαδικασία της νομαρχιακής που αν και συνεδρίασε η βούληση της δεν μεταφέρθηκε πότε στην Αθήνα ούτε γραπτώς ούτε προφορικώς.
Ευθείες βολές έριξε για τον ρολό που έπαιξαν σε αυτό ο κ. Κεχαγιας, ο κ Ναουμ και ο κ. Λιανης  και ότι η κα Μουσιου επιλέχθηκε γιατί τάχτηκε στις εσωκομματικές στο πλευρό του ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ  και τόνισε ότι όλοι η θεσμικά εκλεγμένοι ΠΑΣΟΚ είναι υποχρεωμένοι και πρέπει να την στηρίξουν αλλιώς πρέπει να διαγράφουν από το κόμμα.
Και τέλος είπε όπου έχει διάσπασή υπάρχει και ήττα
αφήνοντας να εννοηθεί ότι  με τα υπάρχοντα δεδομένα θα κερδίσει ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ.
ΠΗΓΗ http://echo.nextnet.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

mono apo thn fatsa n to deis fainetai deyterantza,poy na ton gnwriseis kiolas...me ta legomena toy fainetai ti karnavali einai...pws einai dikhgoros k politeyths allote aytos o anthrwpos.c