Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ - ΕΠΙΚΑΙΡΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Βρίσκεται ένας τύπος με το αυτοκίνητό του οδηγώντας στην Εθνική οδό. Στην πορεία του ξαφνικά μένει από μηχανική βλάβη. Σκέπτεται ότι δεν έχει οδική βοήθεια και αποφασίζει να κάνει ωτοστόπ να πάει σε κοντινή πόλη για ανεύρεση συνεργείου κλπ. Σταματάει ένα φορτηγό εξηγεί στον οδηγό την πορεία του και ο οδηγός προθυμοποιείται να τον πάει στην πόλη. Στην διαδρομή, μετά από πολλές συζητήσεις ο οδηγός τον ρωτά: Τι ψηφίζεις;

Αυτός με καμάρι του απαντά: Ν.Δ. !

Φρενάρει απότομα ο οδηγός το φορτηγό και του λέει: κατέβα γρήγορα από το αυτοκίνητό μου ρε μαλάκα!!!

Απορημένος ο κακομοίρης τι να κάνει, κατεβαίνει και...


ξανά πάλι ωτοστόπ. Σταματάει ένα αυτοκίνητο, εξηγεί στον οδηγό την πορεία του και ο οδηγός προθυμοποιείται να τον πάει στην πόλη. Στην διαδρομή μετά από πολλές συζητήσεις ο οδηγός τον ρωτά τη ψηφίζει, αυτός με καμάρι του απαντά Ν.Δ., φρενάρει απότομα ο οδηγός το αυτοκίνητο και του λέει: κατέβα γρήγορα από το αυτοκίνητό μου ρε ηλίθιε!!!

Απορημένος ο κακομοίρης τι να κάνει κατεβαίνει και ξανά πάλι ωτοστόπ.

Σταματάει ένα αυτοκίνητο με μια πολύ ωραία γυναίκα, της εξηγεί την πορεία του και αυτή προθυμοποιείται να τον πάει στην πόλη. Στην διαδρομή μετά από πολλές συζητήσεις, η γυναίκα τον ρωτά τι ψηφίζει, αυτός σκέπτεται και της απαντά ....ΠΑΣΟΚ !


Μπράβο, του απαντά αυτή χαρούμενη και εγώ ΠΑΣΟΚ ψηφίζω και συνεχίζουν την συζήτηση και την πορεία τους χαρούμενοι. Μετά από πολλές συζητήσεις και χαριεντίσματα σταματούν σε ένα ξενοδοχείο για τα περαιτέρω , μπαίνουν σε ένα δωμάτιο, φιλάκια, αγκαλιές κλπ. Σε κάποια στιγμή της ερωτικής πράξης λέει η γυναίκα στον τύπο: ξέρεις εμένα όταν κάνω έρωτα μου αρέσει να με χτυπούν. Τι να κάνει ο τύπος, μέσα σε όλα αρχίζει να την χτυπά, απέναντι από το κρεβάτι ήταν ένας καθρέφτης. Κοιτάζει ο τύπος στον καθρέφτη, βλέπει τα γενόμενα σηκώνει τα χέρια ψηλά και λέει:

Όχι ρε πούστη, μισή ώρα έγινα ΠΑΣΟΚ και γαμώ και δέρνω κιόλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: