Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ :Xωρίς ίχνος ντροπής ξεπουλάνε την μεγαλύτερη επιχείρηση του Ελληνικού λαού

Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η

 Χωρίς ίχνος ντροπής ξεπουλάνε την μεγαλύτερη επιχείρηση του Ελληνικού λαού.
 Προσφέρουν τις φθηνότερες και κερδοφόρες λιγνιτικές μονάδες στα ξένα συμφέροντα.
 Ενώ αφαιρούν το επίδομα αδείας κλείνουν και το Υδρίλι

Με εντολές της Τρόικας (ΔΝΤ –E.E) η κυβέρνηση προχωρά άμεσα στην πώληση λιγνιτικών μονάδων παραγωγής 3000MW. Την ώρα που ανακοινώνει επενδύσεις άνω των 2 δις ευρώ στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, πουλά την βάση της παραγωγής της Ηλεκτρενέργειας της χώρας.
Ο κ. Παπανδρέου που ως χθες αρνούνταν έως και την μικρή συμμετοχή των Ελλήνων ιδιωτών, για να απελευθερωθεί η αγορά, τώρα παραδίδει την βάση της παραγωγής στους ξένους ιδιώτες και εξαρτά την ασφάλεια της χώρας στις ξένες δυνάμεις. Ακόμη και ο ΄΄φίλος΄΄ του Ερντογάν μπορεί να αγοράσει. Ο λιγνίτης μας, τα ποτάμια μας, τα δίκτυα μας στους ξένους.
Η εθνική ανεξαρτησία του Αντρέα μετατρέπεται σε πλήρη υποτέλεια του Γιώργου.
Είναι προφανές ότι οι μονάδες οι οποίες θα πουληθούν θα είναι από την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας. Ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου ΄΄έγραψε στα παλιά
του τα παπούτσια΄΄ όλα όσα είπε προεκλογικά στην Κοζάνη για την ΔΕΗ, την προσφορά της, τους εργαζόμενους, για τον λιγνίτη, για τις θέσεις εργασίας.
Για το σχέδιο αυτό και χθες και σήμερα το μόνο τους πρόβλημα είναι η ενταγμένη περιουσία των εργαζόμενων στην ΔΕΗ, έτσι όπως περιγράφετε στον νόμο για το Ασφαλιστικό μας.
Γι΄αυτό ΄΄λυσσαλέα΄΄ προσπαθούν να αλλάξουν αυτές τις μέρες τον νόμο και να ενοποιήσουν το ταμείο μας με τέτοιους όρους στο ΙΚΑ, έτσι ώστε να βγάλουν το ΄΄βάρος΄΄ της περιουσίας μας από την ΔΕΗ και να την πουλήσουν.
Με το φορολογικό νομοσχέδιο και τις πρωτόγνωρες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, τρομοκρατούν τους πολίτες και τους εργαζόμενους, για να μην μπορούν να αντιδράσουν.
Τα ΄΄παπαγαλάκια΄΄ τους δημοσιογράφοι άρχισαν είδη να μιλούν για το μειωμένο ρεύμα της ΔΕΗ
Αλήθεια τα προεκλογικά συνθήματα που έδωσε την διακυβέρνηση της χώρας στο ΠΑΣΟΚ και τον Γ. Παπανδρέου ΄΄ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ΄΄ και ΄΄ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ΄΄ και ΄΄ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ΄΄ που πήγαν;
Ταυτόχρονα προσπαθώντας να σωθούν απ΄τον κατήφορο της κοινωνικής και πολιτικής απαξίωσης, επεξεργάζονται ΄΄φθηνά΄΄ κόλπα για να αποφύγουν το πολιτικό κόστος.
Στην ΔΕΗ ενώ η αποφάσεις για τις κρατήσεις έχουν παρθεί,
ακόμη δεν γνωρίζουμε επίσημα ποιο είναι το ακριβές ύψος των κρατήσεων,
πότε αυτές θα ισχύσουν και θα γίνουν,
πόσες θα είναι και πόσο θα κοστίσουν σε κάθε εργαζόμενο.
Γατί δεν ξεκίνησαν, έτσι ώστε ο κάθε εργαζόμενος να προγραμματίσει τις ανάγκες του, τις όποιες διακοπές του που μάλλον δεν θα μπορέσει να κάνει.
Ακόμη και τις θεσμικές κοινωνικές παροχές που κατέκτησαν από χρόνια οι εργαζόμενοι τις καταργούν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα όπως με ανακοίνωση του αποκαλύπτει ο Σπάρτακος, είναι η ανικανότητα ορισμένων να λειτουργήσουν φέτος την κατασκήνωση παιδιών στο Υδρίλι έτσι ώστε να ανακουφίσουν το οικογενειακό εισόδημα. Ακόμη και σήμερα που όλοι έχουν γονατίσει οικονομικά κάποιοι οδηγούν τα παιδιά μας σε μια ή και περισσότερες ιδιωτικές κατασκηνώσεις που τα προηγούμενα χρόνια καταγγείλαμε ως χώρο συμφερόντων. Τα φυλλάδια των ιδιωτικών κατασκηνώσεων κατά σύμπτωση υπερδιπλασιάστηκαν σήμερα στους χώρους εργασίας.
Αλήθεια οι ΄΄χρυσοκάνθαροι΄΄ συνταξιούχοι ΔΑΚΙΤΕΣ εκπρόσωποι των εργαζόμενων στο ασφαλιστικό μας δεν έχουν τίποτα να πουν;
Δεν μπορούσαν τόσο καιρό να ενημερώσουν τον κόσμο ή είναι αλήθεια ότι γλύφουν το ΠΑΣΟΚ και τα στελέχη του για να παραμείνουν στις χρυσοφόρες θέσεις τους.
Έπρεπε ο Σπάρτακος να αποκαλύψει την αλήθεια, για να μάθουμε επιτέλους;
Συνάδελφοι όλοι στον αγώνα.

ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

to megalytero karkinwma meta ta megala lamogia voyleytes-epixeirhmaties einai h roysfetologikh D.E.H.poy me toys yperarithmoys ypallhloys k thn piesh poy askei na mhn proxwroyn k den proxwroysan oi ananewsimes phges energeias.den pshfizw pasok,antithetws,alla as to afhsoyme na kanei ena kalo k oxi mono myria kaka...