Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΕΣΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙN


Δυστυχώς ο κ. Γ. Παπανδρέου με τη χθεσινή του επιλογή στρέφεται προς μια γραφειοκρατικού τύπου διακυβέρνηση όπως συμβαίνει π.χ στο Βέλγιο και την Ολλανδία. Δηλαδή μια σημειακή γραφειοκρατική διακυβέρνηση που πρέπει να κλείσει προϋπολογισμό. Είναι βαθιά διαχειριστικός ο ρόλος του.


Μα η χώρας μας ( και γενικότερα η Ευρώπη αφού ΑΥΤΟ είναι στην ουσία το πρόβλημά της) δεν χρειάζεται λογιστή , αλλά ΗΓΕΤΗ !


Και στο πρόσωπο του κ. Παπανδρέου δυστυχώς η χώρα μας δεν θα τον βρει!
Γιατι ...

Εκείνο που στιγμάτισε την χθεσινή ημέρα ήταν η ατολμία του Πρωθυπουργού να εμφανισθεί ο ΙΔΙΟΣ και να ανακοινώσει αυτά τα μέτρα. ΚΡΥΦΤΗΚΕ! Έστειλε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Πεταλωτή να ανακοινώσει τα μέτρα.

Το υπουργικό συμβούλιο αυτή την φορά δεν μεταδόθηκε live από την κρατική τηλεόραση, αντίθετα με όλες τις άλλες φορές και αντίθετα με τα όσα έχει εξαγγείλει περί «Ανοικτής διακυβέρνησης» ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου.

Και αυτό ακριβώς είναι το διακύβευμα. Ο τόπος σ` αυτή την δύσκολη διεθνή οικονομική κρίση (και ΟΧΙ ΜΟΝΟ – κρατήστε το αυτό και θα με θυμηθείτε!) χρειάζεται ΗΓΕΤΗ. Και οπωσδήποτε μόνο Ηγέτης δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κάποιος που στα δύσκολα κρύβεται από τον ελληνικό λαό !

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ...ΓΙΑΤΙ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ,ΘΑ ΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.COMM...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Στην πιο κρίσιμη στιγμή των τελευταίων δεκαετιών για τη χώρα μας, ο Πρωθυπουργός επέλεξε να μην κοιτάξει τους Έλληνες πολίτες στα μάτια. Φυγομάχησε.Κρύφτηκε.Δείλιασε.
Αντί του κ. Παπανδρέου, ακούσαμε τον εκπρόσωπό του.
Πρωθυπουργό έχουμε μόνο για τα ευχολόγια και τις προπαγανδιστικές φανφάρες. Για τα δύσκολα στέλνεις στην μάχη ….τους αμάχους!!!!