Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Φλώρινα: Τουριστική προβολή στο εξωτερικό

Με τη συμμετοχή της σε δύο διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού - η μία στο Βερολίνο και η άλλη στο Παρίσι, συνέχισε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φλώρινας την προβολή του Νομού Φλώρινας στο εξωτερικό.



Συγκεκριμένα, συμμετείχε αρχικά στη Διεθνή Εκθεση ΙΤΒ του Βερολίνου, η οποία διήρκησε από τις 10 μέχρι και τις 14 Μαρτίου 2010. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του κόσμου, στην οποία συμμετέχουν περίπου 11.000 εκθέτες από 182 κράτη. Οι επισκέπτες τις έκθεσης ξεπέρασαν τις 180.000, ενώ οι εμπορικοί επισκέπτες ήταν περίπου 108.000.

Ακολούθως, η Νομαρχία Φλώρινας, συμμετείχε στη Διεθνή Τουριστική Εκθεση, M.A.P. de PARIS, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι, από τις 18 μέχρι και τις 21 Μαρτίου 2010. Η έκθεση του Παρισιού, την οποία επισκέφθηκαν περίπου 80.000 επισκέπτες, αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις κοινού στον κόσμο.


Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φλώρινας, με τη συμμετοχή της στις παραπάνω εκθέσεις, κατάφερε να κερδίσει για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον των επισκεπτών, αλλά και των επαγγελματιών τουρισμού, δίνοντας πληροφορίες για την περιοχή, τα τοπικά προϊόντα και μοιράζοντας το αντίστοιχο ενημερωτικό υλικό.
ΠΗΓΗ://www.naftemporiki.gr/localnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: