Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Το «1ο Φεστιβάλ Γαλλικών Ταινιών», ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ


Τα εγκαίνια του «1ου Φεστιβάλ Γαλλικών Ταινιών» πραγματοποίησε την Πέμπτη ο Νομάρχης Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος και ο Γενικός Πρόξενος της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη Christian Thimonier.

Το «1ο Φεστιβάλ Γαλλικών Ταινιών», πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φλώρινας, του Γενικού Προξενείου της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη καθώς και με το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης και Αθηνών.

«Απόψε, με την προβολή των Γαλλικών ταινιών, με το πρώτο φεστιβάλ, η πόλη μας κάνει άλλο ένα ποιοτικό άλμα στην ποιότητα ζωής και ευχή και ελπίδα μου είναι να συνεχίσουμε αυτή τη διοργάνωση κάνοντας την θεσμό» τόνισε ο κ. Βοσκόπουλος στην ομιλία του.

Το «1ο Φεστιβάλ Γαλλικών Ταινιών», συνεχίζεται μέχρι και την Κυριακή 07 Μαρτίου 2010, όπου καθημερινά θα προβάλλονται ταινίες.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O νομαρχακος συνεχιζει την πολιτικη του αρτου και του θεαματος. μετα τα ταξιδακια αναψυχης στο λονδινο και τη μοσχα τωρα θα ταιζουμε και το γαλο προξενο εννοειται με λεφτα του δημοσιου. αλλα απο εργα τιποτα . ευτυχως ερχονται εκλογες και θα απαλλαγουμε απο τον κ. Βοσκοπουλο μια ωρα νωριτερα.παντως θα περασει στην ιστορια σαν ο κυριος τιποτα ( οσο αφορα την αναπτυξη του νομου) αλλα και σαν ο πιο τουριστας και μορφονιος νομαρχης.

florinacity είπε...

Oι εκλογές πλησιάζουν , θα ίδωμεν την ετυμηγορία του φλωρινιότικου λαού.
Σημαντικό είναι φίλε μου και ποιόν αντίπαλο θα έχει εφόσον βεβαια είναι ο νυν νομάρχης και πάλι υποψήφιος.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Ζερβα η φλωρινα δεν την ξαναπαταει με το βοσκοπουλο. αλλωστε εχουνν αποδειξει οι φλωρινιωτες οτι ξερουν να τιμωρουν την αλαζονεια και την επαρση (βλεπε Κορτσαρη) . Και ο αλαζονικος , υπερφιαλος και ανυπαρκτος νομαρχακος θα παει λιαν συντομως σπιτι του. το κακο ειναι οτι προλαβε να κανει καλη μπαζια με τοσες αναθεσεις στον " συναιτερο" του και στους φίλους του.....ας προσεχαν οι φλωρινιωτες.....