Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
"Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ"

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ, ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΥΝΘΕΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΧΟΡΟ.
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ, ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΣΩΣΗ & ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΛΛΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΜΑΣ.ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ,ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ AUTO SOUMPASIS ΩΣ ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ & ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΑ ΑΞΙΑΣ 1000€ εώς 3500€ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΤΟΥ κ.ΜΟΥΣΜΟΥΛΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ.ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΜΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗ ΦΑΚΟ & ΦΩΤΗ ΤΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΝ,ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ,ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ,ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ,ΗΧΩ,ΠΟΛΙΤΗΣ,ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ,WEST TV ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ & ΕΝΤΥΠΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ. 
ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ 4 ΕΩΣ 13 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ κα. ΚΟΛΩΝΗ ΗΡΑ & κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ, ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.

                                                          Για το Δ.Σ.

       ο Πρόεδρος                                                                            η Γεν.Γραμματέας
   Καλδάνης Κων/νος                                                                          Γάκη Ευγενία

Δεν υπάρχουν σχόλια: