Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ... Ο ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ?

Επιτέλους κάποιοι ξύπνησαν και κατάλαβαν ποιος είναι το θύμα και ποιος ο θύτης  και μπόρεσαν και απομακρύνθηκαν από το μαντρί ( ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) πάρα της κομματικές πιέσεις που δεχόντουσαν το τελευταίο διάστημα (με τα γνωστά κόλπα, απειλές και υποσχέσεις...) από υψηλούς κομματικούς παράγοντες. Οι όποιες πίεσης όμως μπόρεσαν  να σώσουν τα προσχήματα της ύπαρξης ΤΩΝ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΩΝ φίλων τους και να μην υποστούν την πανωλεθρία.
Η απάντηση είναι Οψόμεθα για το μέλλον
Αναλυτικά τα αποτελέσματα
Για το ΣΩΠ ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ
ΨΗΦΙΣΑΝ 118
ΕΓΚΥΡΑ 116
ΑΚΥΡΑ 2
ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ 55 ήτοι 47,42%
ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 27 ήτοι 23,27%
ΠΑΣΚΕ-ΣΑΔ-ΔΑΣΚ-ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ 25 ήτοι 21,55%
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 9 ήτοι 7,76%

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρά το γεγονός ότι βιώνουμε καθημερινά τα αποτελέσματα της έγερσης από τον πολύχρονο ύπνο μας ως λαός, παρά την για λίγο ακόμα επικράτηση των κομματόσκυλων, των καρεκλοκένταυρων, των απατεώνων, κλεφτών και προδοτών αυτού του τόπου, η επιλογή της γκρίνιας χωρίς δράση δεν μπορεί άλλο να νομιμοποιείται με την πρόφαση της αδυναμίας μας ως πολίτες να επηρεάσουμε τις εξελίξεις.
Οι μηχανισμοί προπαγάνδας, που καλά κρατούν αλλά για λίγο ακόμα, μας έχουν σε κάποιο βαθμό πείσει για την αναγκαιότητα των οικονομικών και λοιπών μέτρων, για τη βαθμιαία στέρηση των δικαιωμάτων μας και για τη δήθεν αδυναμία στην απονομή δικαιοσύνης, ελέω του Νέου Ευαγγελίου, του κατά Τρόικα. Η ανάγκη όμως για κατάπαυση του αλληλοσπαραγμού και του διχασμού είναι επιτακτική. Ας σταματήσουμε όλοι να κατηγορούμε όλους, ας πάψουμε να δεχόμαστε την προπαγάνδα και τις προβοκάτσιες, ας ξυπνήσουμε πλήρως και όχι μερικώς και ας πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Ας δείξουμε σε όλους εκείνους που αν και Ελληνες στα χαρτιά αλλά προδότες κατ' ουσίαν θεωρούν ότι είμαστε ένας λαός κοιμισμένος, ότι χορτάσαμε τον ύπνο και είμαστε έτοιμοι να αντιδράσουμε ειρηνικά μεν αλλά αποφασιστικά και ένα τέτοιο πρώτο βήμα είναι η συσπείρωση, όχι γύρω από κάποιο πολιτικό κόμμα αλλά γύρω από την Ελλάδα και την Ελληνικότητα, η διατήρηση των οποίων πρέπει να είναι ο βασικός μας στόχος. Ας δείξουμε ότι, όσο και αν πράγματι μας πονάει η τσέπη μας, μας ενδιαφέρει εξίσου η δικαιοσύνη, η Ελλάδα, η Παιδεία, ο Πολιτισμός και τα Εθνικά θέματα, για τα οποία επικρατεί σιγή ιχθύος - τι πιο ύποπτο από αυτή τη σιγή; Και να ορισμένοι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να περάσουμε το μήνυμα της αφύπνισης. Δεν είναι ανάγκη να τους ακολουθήσουμε όλους εάν κάποιοι από αυτούς αντίκεινται στα προσωπικά μας πιστεύω αλλά οπωσδήποτε μπορούμε να κάνουμε πολλά από τα όσα θα αναφερθούν. Μερικά από αυτά μπορούν σαφώς να βοηθήσουν την τσέπη μας αλλά ο κυριότερος στόχος τους είναι η μετάδοση του μηνύματος και ο συμβολισμός του ότι από εμάς ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΟΣΑ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.

papagr είπε...

Εν έτη 2012 είναι αστείο αλλά και απαράδεκτο να παίρνουν "γραμμή" οι ψηφοφόροι απο τα Βουλευτικά και πολιτικά γραφεία.
Μπράβο σε όσους κοφεύουν σε αυτές τις σειρήνες ψηφίζουν αυτόβουλα. Αν και θα ήθελα εγώ προσωπικά να μην πάνε ουτε καν στις κάλπες.