Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Ανακοίνωση για προσφορά βιβλίων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Διοίκηση του Κ.Α.Α.Κ.Υ.Α.ΜΕΑ. Καστοριάς (www.kaakykas.gr) προκειμένου να αναπτύξει τον τομέα της κοινωνικής  υποστήριξης των Ατόμων με Αναπηρία (Α.μεΑ.) στο πλαίσιο των υποχρεώσεών της, αλλά και παράλληλα, να υποβοηθήσει την ενδοεπαγγελματική ανάπτυξη και τη δια βίου επιμόρφωση του προσωπικού της, δημιούργησε Δανειστική Βιβλιοθήκη,
 η οποία λειτουργεί στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Κέντρου και είναι ανοιχτή για όλους τους ενδιαφερόμενους. Στη Βιβλιοθήκη αυτή θα παραχωρηθεί και το Αρχείο του αείμνηστου ιατρού Μιχάλη Ζάχου, που εμπνεύστηκε την ίδρυση του Κ.Α.Α.Κ.Υ.Α.ΜΕΑ. Καστοριάς  και αγωνίστηκε ολόψυχα για τη δημιουργία του.
Επειδή η Βιβλιοθήκη μας βρίσκεται στο αρχικό στάδιο της λειτουργίας της, παρακαλούμε πολύ όλους του πολίτες της Καστοριάς, οι οποίοι διαθέτουν βιβλία σε καλή κατάσταση που δεν τους χρειάζονται, να μας συνδράμουν με τη χορηγία βιβλίων ποικίλου περιεχομένου (ιατρικού, παιδαγωγικού, ψυχολογικού, επιστημονικού, ενημερωτικού, καλλιτεχνικού, ψυχαγωγικού, κλπ.). Ακόμα και η προσφορά ενός τόμου είναι πολύ σημαντική για εμάς.
Επίσης, η Βιβλιοθήκη θα περιλαμβάνει και ηλεκτρονικό αρχείο με ποικίλα λογισμικά παιδαγωγικού και εκπαιδευτικού περιεχομένου και σε περίπτωση που υπάρχει τέτοιου είδους υλικό είναι ευπρόσδεκτο.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ευαισθησία όλης της τοπικής κοινωνίας προς τα Άτομα με Αναπηρία, για τη γενικότερη στήριξη του Κ.Α.Α.Κ.Υ.Α.ΜΕΑ. Καστοριάς και την ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας.

Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ

Όλγα Μούσιου-Μυλωνά

Δεν υπάρχουν σχόλια: