Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Δεν ήξερες· δεν ρώταγες; ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΣ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Απροστάτευτο άφησαν τα τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας τον κο Ε. Στυλιανίδη κατά την επίσκεψη του  κ. Δακή υποψηφίου για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην Μελίτη Φλώρινας.
Συγκεκριμένα κατά την είσοδο του  κυρίου Στυλιανίδη στο χώρο της εκδήλωσης και πριν παει  στο κεντρικό τραπέζι μετά από παρέκκλιση κάποιων ??????????????  κάθισε σε τραπέζι  του όποιου τα άτομα είναι υποστηρικτές και υποψήφιοι του Ασπρίδη αντιπάλου του κο βοσκόπουλο του οποίου το χρίσμα έδωσε η Νέα Δημοκρατία.
Αποτέλεσμα αυτού να ξεσπάσει αγανάκτηση των παρευρισκομένων και έντονος προβληματισμός στο χώρο και ειδικά μεταξύ  των αγνών Νεοδημοκρατών που αγωνίζονται σε δήμο και περιφέρειά να νικήσει η Νέα Δημοκρατία και δεν αποβλέπουν σαν κάποιους άλλους πρόσκαιρα και περίεργα οφέλη!!!!!!!!!!!!.
Κυριε Μίλτο ξυπνήστε επιτέλους!!!!!!!!!!!!!!!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΠΡΙΔΗ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΥΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗ ΕΓΙΝΕ.ΞΥΠΝΑ ΔΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΣ ΜΑΥΡΟ ΟΣΟ ΕΧΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΜΑΚΡΗΝΕΤΕ.ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΗΣ ΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ.ΡΩΤΗΣΤΕ ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΔΗ.ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕ ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ΅΅±±±

Ανώνυμος είπε...

Οι Γερμανοί έφυγαν αλλά οι συνεργάτες τους, αυτοί που κάρφωναν τους συμπατριώτες τους για να επιβιώνουν οι ίδιοι και να το παίζουν υπερπατριώτες, ευδοκιμούν στην περιοχή. Τέτοιοι άνθρωποι έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν ζημιά στην παράταξη. Δεν τους χρειάζεται άλλο η παράταξη. Φτάνει πια. Έτσι και αλλιώς όλοι κρίνονται.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ

Ανώνυμος είπε...

Καλε χούντα έχουμε! Ελεος!
Ανοίξτε λιγο τα μυαλά σας και μην βλέπετε παντού εχθρούς!
Θεός φυλάξει!
Εσείς είστε πολύ επικίνδυνοι...δεν ξαναμπαίνω στην ιστοσελίδα σας!
Με τρομάζετε με τις κακίες σας!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΟΥ ΑΣΠΡΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΔΗΟΚΡΑΤΕΣ! ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΑΝ;
ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ! ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ!
ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΘΕΤΕ...!
ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ..!

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΗΡΕΜΙΣΤΕ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΜΠΙΕΣ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΟΘΙ.ΜΙΑ ΖΩΗ Η ΙΔΙΟΙ ΗΣΤΑΙ.Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΜΗΠΩΣ....ΤΩΡΑ ΠΡΩΣΠΑΘΗ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΤΙΣΗ ΓΕΙΑ ΗΡΕΜΗΣΤΕ.ΠΟΤΕ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΗΛΙΑΔΗΣ ΞΕΡΕΤΕ΄΄΄ΑΝΤΕ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΦΥΓΑΜΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.ΤΕΛΙΟΝΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

μπωρηκανεισ να μου πει ποιν θα στιρηξη στον δευτερο γυρο ο βουλευτησ.ετσι και αλλιωσ στην φλωρινα παντα ειχαμε εναν βουλευτη ΤΟΝ ΛΙΑΝΗαυτοσ παντα εκαμνε κουμαντο.Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.οι αποκαλυψεισ δεν θα αργησουν ναρθουν.ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΕΣΠΕΙΑ ....ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΑΥΛΟΙ ΤΙΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Aπο οτι κατάλαβα εσεις θα χαρείτε αν βγει δευτερος ο Δακης...να τους χαίρονται τετοιους Νεοδημοκράτες!
Μόνη σας βγάζετε τα μάτια σας!

Ανώνυμος είπε...

OUST APO EDO KAREKLOKENTAYROI KAI GLYFTRAKIA
OYSTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

τετοια μαλακία δεν εχω ματαδει. να αυνανιζονται με την ιδεα ότι ειναι οι μονοι νεοδημοκρατες στον κόσμο ολοκληρο. συνεχιστε, βαρεστε τρόμπα, μπορει να πετυχει