Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

ΕΠΙΚΑΙΡΟ !!!!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

Στην αναζήτηση μας στο διαδίκτυο πέσαμε σε ένα θέμα που δεν το γνωρίζαμε μια και είναι και επίκαιρο με τα γεγονότα του νομού μας και σε συνδυασμό με το 1ο ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΣΥΝΈΔΡΙΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟΎ ΝΈΩΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΩΝ που θα γίνει στη Φλώρινα με τίτλο <<Φίμωμα ομογενών για τα μάτια του "Ουρανίου Τόξου" από τον (τότε) Νομάρχη Φλωρίνης Ιωάννη Στρατάκη>>

από την Αυστραλία
του κ. Γιάννη Παπαδημητρίου
Προέδρου της "Νέας Ενώσεως Χωριών Φλωρίνης"


Ο Νομάρχης Φλωρίνης, κ. Ιωάννης Στρατάκης
'Αγριος καβγάς Φλωρινιωτών της Μελβούρνης με νομάρχη Φλωρίνης και... πατριδοκαπηλίες!
Απίστευτες κατηγορίες για «ενδοτισμό», μαθήματα πατριωτισμού, απειλές και ύβρεις διατυπώνονται σε αλληλογραφία που ανταλλάχθηκε μεταξύ της παροικιακής οργάνωσης Νέα Ένωση Χωριών Φλωρίνης «Μακεδονικός Ελληνισμός» και του Νομάρχη Φλωρίνης, Ιωάννη Στρατάκη.
Αφορμή για τον «καβγά», όμοιος του οποίου ίσως να μην έχει ξαναγραφτεί στα παροικιακά χρονικά και στον οποίο εμπλέκονται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός και αρχηγοί των κομμάτων έδωσε ένα μήνυμα που έστειλε η Νέα Ένωση Χωριών Φλωρίνης στο Συνέδριο Απανταχού Φλωρινιωτών και το οποίο δεν διαβάστηκε.
Τη συνέχεια την εξιστορούν καλύτερα το ίδιο το μήνυμα και η αλληλογραφία που ακολουθεί.
Το μήνυμα που έστειλε η Νέα Ένωση Χωριών Φλωρίνης
«Συμπατριώτες, Φλωρινιώτες Αδελφοί,
Με την ευκαιρία του Παγκόσμιου Συνεδρίου Φλωριναίων κι επειδή δεν στάθηκε δυνατόν να παρευρεθεί κάποιος εκπρόσωπος του συλλόγου μας, κρίναμε καλό εμείς, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της εν Μελβούρνη Νέας Ένωσης Χωριών Φλωρίνης, να σας απευθύνουμε ένα μήνυμα βγαλμένο από την καρδιά μας, χωρίς φόβο και πάθος.

Πρώτα-πρώτα, χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία της Νομαρχίας Φλωρίνης και τη συγχαίρουμε για τη σύγκληση αυτού του σημαντικού Συνεδρίου, το οποίο θα αποτελέσει, ελπίζουμε, την απαρχή μιας στενότερης επαφής, συνεργασίας και συντονισμού των απανταχού της γης Φλωριναίων για το καλό της ιδιαίτερης πατρίδας μας και για το καλό όλων μας και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις εργασίες του.
Η Νέα Ένωση Χωριών Φλωρίνης ιδρύθηκε το 1993, όταν αρκετά, παραπλανημένα από τη σκοπιανή προπαγάνδα αδέρφια μας, μέλη του παλιού μας ελληνο-μακεδονικού συλλόγου, Ένωση Χωριών Φλωρίνης, συντάχθηκαν με τους αυτονομιστές ψευδο-μακεδόνες των Σκοπίων, υιοθετώντας ως γλώσσα του συλλόγου τη σκοπιανή ψευδο-μακεδονική.

Εμείς οι ντόπιοι, δίγλωσσοι Μακεδόνες, οι οποίοι μιλάμε το τοπικό ιδίωμα του τόπου μας αλλά στέλνουμε τα παιδιά μας στα ελληνικά σχολεία της Αυστραλίας, εμείς που, αν και κατά καιρούς, αδικηθήκαμε από την πατρίδα δεν αλλάξαμε συνείδηση, διότι η δική μας ελληνική συνείδηση είναι πολύ βαθιά για να την αλλάζουμε σαν να είναι πουκάμισο. Δηλώνουμε περήφανα την ελληνική μας καταγωγή και άλλη έγνοια δεν έχουμε εδώ στην ξενιτιά, παρά να διατηρήσουμε και να ενσταλάξουμε στα παιδιά μας την εθνική τους μνήμη, την αγάπη για τη γη και την πατρίδα, την οποία οι παππούδες μας και οι πατεράδες μας πότισαν με το άγιο αίμα τους και την κράτησαν ελληνική. Γι' αυτό συμμετέχουμε εμείς και οι νέοι μας περήφανα σε κάθε ελληνική εθνική επέτειο ή άλλη εκδήλωση, όπως πρόσφατα που ξενυχτήσαμε τυλιγμένοι στη σημαία μας, μικροί και μεγάλοι, για να πανηγυρίσουμε το θρίαμβο της Εθνικής Ελλάδος.
Κάθε χρόνο οργανώνουμε δική μας Μακεδονική Πολιτιστική Εβδομάδα με τεράστια επιτυχία και αθρόα συμμετοχή των νέων μας, η οποία τείνει να γίνει θεσμός. Διοργανώνουμε ομιλίες και προβολές ταινιών ιστορικού και γεωγραφικού περιεχομένου, κάνουμε λαογραφικές εκθέσεις, αναβιώνουμε τα ήθη και έθιμα, τους χορούς, τη μουσική και τις παραδόσεις της γενέτειρας γης. Όσοι μας επισκεφτήκατε θα πήρατε μια ιδέα τι σημαίνουν όλα αυτά για μας, εδώ στην ξένη γη.
Όλα αυτά, αγαπητοί μας συμπατριώτες, για να μπορούν να έρχονται τα παιδιά μας στην πατρίδα τους και να αισθάνονται ότι είναι κομμάτι αυτού του τύπου κι όχι να ακούν συνθήματα από τα ξενοκίνητα «Ουράνια Τόξα» και τραγούδια από Σκοπιανά συγκροτήματα να λένε «φύγετε Έλληνες από τη Μακεδονία». Φτάνει το δηλητήριο που μας ποτίζουν εδώ τα όργανα των Σλαβοσκοπιανών, όταν και στους τάφους ακόμα των παραπλανημένων αδελφών μας γράφουν με κυριλλικά γράμματα «Λερίν» και «Κοστούρ» και τα παρόμοια. Επιτέλους, σε ποια χώρα ανήκει αυτή η ιερή γη των προγόνων μας; Στην Ελλάδα ή στα Σκόπια; Τι λένε οι «ανθέλληνες υπήκοοι του «Ουρανίου Τόξου»;
Αυτό, αδελφοί μας,
είναι για μας το μέγιστο θέμα το οποίο πρέπει να σας απασχολήσει στο Συνέδριό σας αυτό. Να βρείτε και να μεθοδεύσετε τρόπους άμυνας κατά των σφετεριστών και των παραχαρακτών της ελληνικής ιστορίας και του ελληνικού πολιτισμού εκεί και στη Διασπορά. Θα περιμένουμε με λαχτάρα τα πορίσματα και τις αποφάσεις σας.
Ευχόμενοι και πάλι κάθε επιτυχία στις εργασίες του Συνεδρίου, σας στέλνουμε θερμούς πατριωτικούς χαιρετισμούς.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη».

Η επιστολή στον Στεφανόπουλο
Η Νέα Ένωση Χωριών Φλωρίνης δεν περιορίστηκε μόνο στο ανωτέρω «εμπρηστικό» μήνυμα. Φρόντισε να στείλει και μια καταγγελία στον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Στεφανόπουλο, όταν διαπίστωσε ότι το ανωτέρω μήνυμα δεν διαβάστηκε στο συνέδριο. Η καταγγελία αναφέρει:
«ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ
Προς τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κων/νο Στεφανόπουλο, Αθήνα
Εξοχότατε κ. Πρόεδρε,
με την παρούσα θα σας παρακαλούσαμε θερμά να τείνετε ευήκοον ους στο παράπονο μας για κάποιο συμβάν, το οποίο πολύ μας πίκρανε και μας προβλημάτισε. Όπως ενδεχομένως γνωρίζετε, αυτές τις μέρες διεξάγεται στην ιδιαίτερη πατρίδα μας τη Φλώρινα ένα Συνέδριο των απανταχού της γης Φλωριναίων. Ως τέκνα και εμείς αυτής της ακριτικής μακεδονικής περιφέρειας στείλαμε ένα μήνυμα (το επισυνάπτουμε), με την παράκληση να αναγνωσθεί ενώπιον όλων των συνέδρων. Προς μεγάλη μας όμως κατάπληξη και απογοήτευση, οι διοργανωτές μας ανακοίνωσαν ότι αποφάσισαν να μην το αναγνώσουν.
Την ευθύνη γι' αυτή την απόφαση ανέλαβε προσωπικά ο νομάρχης Φλώρινας, κ. Στρατάκης, ο οποίος, σε τηλεφωνική επαφή που είχε με τον πρόεδρό μας, κ. Παπαδημητρίου, υπογράμμισε, σε έντονο ύφος, ότι το θέμα της εμφάνισης και δράσης των αυτονομιστών που ταλανίζει ιδιαίτερα το νομό μας και συγκλονίζει κυριολεκτικώς εμάς τους Φλωριναίους της Διασποράς με αφορμή το κλοπιμαίο όνομα της γειτονικής χώρας, αποτελεί, λέει, παρωνυχίδα γι' αυτούς και ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του και ότι αυτοί προσπαθούν να αμβλύνουν τα πάθη και... άλλα ηχηρά παρόμοια.
Εμείς, κ. Πρόεδρε, αναρωτιόμαστε τι πραγματικά τους ενόχλησε στο μήνυμά μας και αρνήθηκαν να το διαβάσουν. Μήπως το γεγονός ότι αποκαλούμε ανθέλληνες τα μέλη του προδοτικού «Ουρανίου Τόξου», ενώ αυτοί τους διορίζουν, όπως μαθαίνουμε, σε δημόσιες θέσεις; Έχουν διαβάσει άραγε το μανιφέστο τους και τις δόλιες μαχαιριές τους κατά της πατρίδας μας στα διάφορα ευρωπαϊκά και άλλα φόρα; Έχουν υπόψη τους ότι ο καθαιρεμένος, αρνησίπατρις ψευδοεπίσκοπος Τσαρκνιάς απαίτησε με θρασύτατη επιστολή του από τους μητροπολίτες όλων των μακεδονικών Μητροπόλεων να τις εγκαταλείψουν, λέει, διότι αυτές ανήκουν στην Αρχιεπισκοπή της Αχρίδας από την οποία βιαίως τις απέσπασε η Ελλάδα με τον «κατακτητικό πόλεμο» του 1912 και όλα αυτά κοινοποιούνται στα αρμόδια όργανα της Ε.Ε. και του ΟΗΕ;
Δεν έχουμε καμιά αμφιβολία, κ. Πρόεδρε, ότι οι αρμόδιοι του Νομού μας τα γνωρίζουν αυτά, καλύτερα από εμάς τους απλούς και ολιγογράμματους ξενιτεμένους, αλλά κλείνουν τα μάτια τους μπροστά στις άθλιες και προδοτικές αυτές πράξεις, που υποσκάπτουν την ακεραιότητα της πατρίδας μας. Προφανώς, έχουν άλλες προτεραιότητες- τις οποίες αυτοί γνωρίζουν και οι δικαιολογίες που μετέρχονται είναι προφάσεις εν αμαρτίαις. Γι' αυτό κι εμείς, που μάθαμε από τους γονείς μας μπροστά στην αγάπη της πατρίδας να μη βάζουμε καμία σκοπιμότητα, κι επειδή η γλώσσα που ξέρουμε είναι η ίσια και καθαρή γλώσσα της καρδιάς μας, τους καταγγέλλουμε σε σας και σε κάθε αγνό πατριώτη και δηλώνουμε ευθαρσώς ότι θα τους ξεσκεπάσουμε, κι. αν ακόμη χρειαστεί να τους αντιμετωπίσουμε μόνοι μας, ώστε να μάθουν οι συμπατριώτες μας της ιδιαίτερης πατρίδας μας ποιοι είναι οι τοπικοί τους άρχοντες.
Ζητώντας ταπεινά συγγνώμη που σας στενοχωρήσαμε.
Με Εξαιρετική τιμή
Για το Δ. Σ. και τα μέλη
της Νέας Ένωσης Χωριών Φλωρίνης

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Πρόεδρος
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΣΑΦΚΟΠΟΥΛΟΣ
Γραμματέας»


Η απάντηση του Νομάρχη
Στις βαρύτατες αυτές κατηγορίες, αλλά και απειλές, απάντησε ο ίδιος ο νομάρχης Φλωρίνης, Ιωάννης Στρατάκης, με επίσημο έγγραφο που έστειλε προς τη Νέα Ένωση Χωριών Φλωρίνης, στην οποία αναφέρει:
«ΠΡΟΣ: ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ ΧΩΡΙΩΝ ΦΛΩΡΙΝΗΣ
- Πρόεδρο κ.Παπαδημητρίου.
- Μέλη Δ.Σ..
- Μέλη Συλλόγου.

ΘΕΜΑ. Ανάγνωση μηνύματός σας στο Συνέδριο Απανταχού Φλωρινιωτών. ΣΧΕΤ: Έγγραφο σας με ημερ. 27-7-2004.
Σχετικά με το θέμα, όπως και τηλεφωνικά σας ενημερώσαμε, λόγω πληθώρας μηνυμάτων στο συνέδριο μας, η Οργανωτική Επιτροπή απεφάσισε να μη γίνει ανάγνωση του περιεχομένου αυτών, αλλά μόνο ανακοίνωση του φορέα που το αποστέλλει με εξαίρεση μηνύματα υπουργών, επίσημων θεσμικών φορέων. Βουλευτών και γενικά εκπροσωπήσεων υψηλού θεσμικού επιπέδου.
Όπως επίσης τηλεφωνικά σας ενημερώσαμε, αν και δεν συμφωνούμε με τις απόψεις σας, όπως διατυπώνονται στο μήνυμά σας, είναι δικαίωμά σας να τις εκφράζετε, είναι όμως αδιανόητο και έξω από κάθε δεοντολογία να μεταφέρετε τηλεφωνική μας συνομιλία παραποιημένα, προκειμένου, προφανώς, να στηρίξετε τις απόψεις σας τις οποίες, βεβαίως, τις εμφανίζετε ως συλλογικές.
Τέλος, σας γνωρίζουμε ότι αντιπαρερχόμαστε τόσο τα μαθήματα πατριωτισμού που προσπαθείτε να μας παραδώσετε, όσο και τις απειλές που εκτοξεύετε, γιατί πιστεύουμε ότι ο διάλογος απαιτεί σωφροσύνη και ελάχιστο σεβασμό της διαφορετικής άποψης, στοιχεία που λείπουν από το σχετικό έγγραφό σας.
Παρακαλούμε για τον ελάχιστο σεβασμό, που οφείλουμε όλοι μας, ιδιαίτερα όταν εκπροσωπούμε φορείς, τους οποίους δεν μπορούμε να χρεώνουμε με προσωπικές μας συμπεριφορές, όπως στην περίπτωσή σας, των τιμημένων μελών του μεγάλου συλλόγου της Νέας Ένωσης Χεριών Φλώρινας, των συμπατριωτών μας που κρατάμε σε ιδιαίτερη θέση μέσα στην καρδιά μας και στους οποίους στέλνουμε τις θερμότερες ευχές μας, περιμένοντας να ξανασυναντηθούμε.
Ο νομάρχης Φλώρινας
Στρατάκης Ιωάννης».


Περί πατρίδος και ψήφων
Στην επιστολή του Νομάρχη η Νέα Ένωση Χωριών Φλωρίνης απάντησε με την ακόλουθη, ακόμα πιο σκληρή επιστολή, την οποία απέστειλε προς κάθε αρμόδιο:
«Προς
Νομάρχη Φλώρινας
κ. Στρατάκη Ιωάννη

Κοινοποίηση
Πρωθυπουργό
Αρχηγό Αξιωματικής Αντιπολίτευσης
Νομαρχιακό Συμβούλιο Φλώρινας
Τοπική Αυτοδιοίκηση Συμβούλιο Φλώρινας
Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης
Υπουργό Εξωτερικών
Υπουργό Δημόσιας Τάξης

Κύριε Νομάρχα,
Λάβαμε την επιστολή σας και τα μαθήματα δεοντολογίας και καλής συμπεριφοράς που μας παραδίδετε. Δεν ξέρουμε αν εμείς χρειαζόμαστε τέτοια μαθήματα ή εσείς μαθήματα πατριωτισμού, τα οποία δεν προσπαθήσαμε να σας δώσουμε, όπως μας κατηγορείτε, αλλά θα σας δώσουμε αν χρειαστεί, διότι αυτή την πατρίδα την έχουμε όλοι μαζί και οι παππούδες μας, όπως ξαναγράψαμε, την πότισαν με το άγιο αίμα τους, για να μείνει ελληνική και να είστε εσείς σήμερα νομάρχης.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:

1. Λέτε ότι διαφωνείτε με τις απόψεις μας. Με ποιες απ' όλες; Μήπως ότι τα παιδιά του «Ουρανίου Τόξου» είναι ανθέλληνες και προδότες; Ασφαλώς θα έχετε διαβάσει το μανιφέστο τους, το οποίο μεταξύ άλλων διαλαμβάνει και τα εξής άκρως πατριωτικά: «Το Ουράνιο Τόξο εμπνέεται από τους αγώνες για εθνική και κοινωνική χειραφέτηση των Τσενραλιστών της ΕΜΕΟ, του Ίλιντεν, των αντιφασιστών του ΣΝΟΦ και του ΝΟΦ και τιμά τη μνήμη των αγωνιστών του εθνικού μακεδονικού κινήματος».
Ποιοι είναι όλοι αυτοί άραγε; Μήπως οι Βούλγαροι ή οι βουλγαρίζοντες κομιτατζήδες;
Και αλλού: «(Το Ουράνιο Τόξο) πιστεύει δε ότι κάθε εθνο-ρατσιστική προσέγγιση του εθνικού ζητήματος, που αναπόφευκτα συνοδεύεται με πλιάτσικο στην ιστορία της αρχαιότητας, είναι εκτός από αντιεπιστημονική και πολιτικά εξαιρετικά επικίνδυνη». Εδώ παραδέχονται, τουλάχιστον, οι άνθρωποι ότι δεν έχουν καμιά σχέση με την αρχαία ιστορία αυτού του χώρου (όσα δεν φτάνει η αλεπού...), ωστόσο κι εσείς, κ. νομάρχα, κι εμείς είμαστε πλιατσικολόγοι της αρχαίας ιστορίας.
Και αλλού: «Στρατηγικός στόχος... η καθιέρωση της διδασκαλίας της λόγιας εθνικής μακεδονικής γλώσσας, όπως αυτή αναπτύσσεται στη Δημοκρατία της Μακεδονίας...», «...Το «Ουράνιο Τόξο» διεκδικεί την επαναφορά των τοπωνυμίων που κατήργησε αυθαίρετα, συστηματικά και βίαια η ελληνική διοίκηση...» Όχι βέβαια η Ελληνική Κυβέρνηση αλλά η προσωρινή και ξένη ελληνική διοίκηση. Συμφωνείτε, κ. νομάρχα μας;
Και αλλού: «Από θέση αρχής, το «Ουράνιο Τόξο» βρίσκεται σταθερά αλληλέγγυο στον αγώνα της Τουρκικής μειονότητας της Θράκης..., υποστηρίζει το αναφαίρετο δικαίωμα του έθνους και του κράτους, στη χρήση του ονόματος «Μακεδονία»... Συμφωνεί... με το επιχείρημα ότι το όνομα είναι η ψυχή ενός έθνους και θεωρεί ιστορικό στοίχημα των εθνικά Μακεδόνων που παλεύουν μέσα από τις γραμμές του, το ότι όταν προβαίνει στην παρούσα δήλωση, δεν παίζει (ρωμαίικο) θέατρο, αλλά το εννοεί».
Και ουκ έσται τέλος, κ. νομάρχα μας χλευασμών και ύβρεων κατά της Ελλάδας... Τα ξέρετε, δεν τα ξέρετε;
Εμείς αυτά, κ. νομάρχα, τα θεωρούμε επίσημες, έγγραφες προδοτικές και ανθελληνικές τοποθετήσεις. Αν εσείς τα χαρακτηρίζετε απλά σημεία διαφωνίας και μπορείτε να συμπλέετε μ' αυτούς τους ανθρώπους στους ίδιους εκλογικούς συνδυασμούς, τότε «ναι», σας χρειάζονται μαθήματα πατριωτισμού. Διότι, κ. νομάρχα, και οι Τουρκοκύπριοι απλώς διαφορετική άποψη είχαν για το πρόβλημα της Κύπρου. Έχετε καμιά αμφιβολία ότι θα έκαναν το ίδιο μ' εκείνους και οι «Τοξότες» αν είχαν πίσω τους μια Τουρκία; Εδώ με τα ψόφια Σκόπια πίσω τους και ειρωνεύονται και απειλούν ξεδιάντροπα οι βουλγαρίζοντες. Αλήθεια, οι άνθρωποι αυτοί χύνουν δάκρυα για τους «καταπιεσμένους» Τούρκους της Θράκης. Τους ακούσατε να εκφράσουν μια λέξη συμπάθειας για τους νεκρούς, για τους εκτοπισμένους, τους αγνοούμενους, τα βιασμένα κορίτσια της Κύπρου ή για τους λιγοστούς Έλληνες της Ίμβρου και της Πόλης; Αλλά ξεχάσαμε, είναι θέμα άποψης. Να τους σέβεστε, λοιπόν και να τους χαίρεστε. Εμείς δεν τους σεβόμαστε και τους θεωρούμε προδότες.
2. Λέτε ότι παραποιήσαμε την τηλεφωνική μας συνομιλία. Σε ποια σημεία; Αρνείστε ότι είπατε στον πρόεδρό μας αυτά περίπου που καταγγέλλουμε στην επιστολή μας; Τι παραποιήσαμε; Γιατί δεν γίνεστε συγκεκριμένος; Να δούμε μήπως κάναμε λάθος και να ζητήσουμε συγγνώμη. Περιμένατε να έχετε τη λεβεντιά να αναλαμβάνετε την ευθύνη όσων λέτε.
3. Λέτε ότι σας απειλήσαμε. Αν θεωρείτε απειλή το ότι γράψαμε ότι θα σας ξεσκεπάσουμε, τότε συμφωνούμε. Κάποια στιγμή θα εκδώσετε τα πρακτικά του Συνεδρίου που οργανώσατε και στο οποίο απαγορεύσατε να διαβαστεί το μήνυμα μας. Ελπίζουμε ότι θα αναθεωρήσετε τις απόψεις σας περί διαφωνίας σας με το περιεχόμενό του και θα το δούμε τυπωμένο. Αν όχι, τότε, ναι, θα μας βρείτε αντιμέτωπους και θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να γίνουν πλατύτερα γνωστά στο Νομό μας και όχι μόνο, τα όσα έτρεξαν, οι απόψεις μας και οι απόψεις σας.
4. Μιλάτε στην επιστολή σας για «προσωπικές συμπεριφορές» που τις χρεώνουμε στα «τιμημένα μέλη της Νέας Ένωσης Χωριών Φλωρίνης» που εσείς τα έχετε στην καρδιά σας και δεν ντρέπεστε καθόλου για την κοροϊδία. Λοιπόν, αυτοί οι τιμημένοι Φλωρινιώτες, που αρνούνται τ' αδέρφια τους γιατί έχουν «διαφορετική άποψη» και που εσείς τους πουλάτε για λίγες ψήφους, δεν καταλαβαίνουν αυτές τις πολιτικάντικες υποκρισίες και σας πετούν κατά πρόσωπο τις τίμιες υπογραφές τους, βεβαιώνοντας ότι όσα σας έστειλαν ο πρόεδρος και ο γραμματέας τους τα στηρίζουν και τα υπογράφουν.
Με τον προσήκοντα σεβασμό
Για το Δ.Σ. και τα μέλη
Ιωάννης Παπαδημητρίου
Πρόεδρος
Παντελής Τσαφκόπουλος
Γραμματέας».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ
ΓΙΑ ΑΝΑ ΠΟΥΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΑ ΘΗΧΤΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΤΕΣ
ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΙΓΥΠΤΙΕ