Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Ο.ΞΙ.Φ :Το Ευρωπαϊκό στην Φλώρινα


Στο 3ο σκαλοπάτι του βάθρου ανέβηκε η γυναικεία ομάδα του Ο.ΞΙ.Φ. στο ξίφος μονομαχίας, ολοκληρώνοντας έτσι την αγωνιστική παρουσία των ομάδων μας στην σειρά των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων για την σαιζόν που κλείνει.
Οι Βαρβέρη, Λιάλια, Βέικου και Κοκκινίδου νίκησαν την ΟΛΑ στον προημιτελικό, έχασαν από το Χαλάνδρι για 1 μόλις πόντο στον ημιτελικό και επικράτησαν επι του Πανελληνίου στον αγώνα για την 3η θέση με 45-42.
Η χρονιά ολοκληρώνεται με το Περιφερειακό Κύπελλο Παμπαίδων – Πανκορασίδων το Σάββατο 8 Μαϊου στο ΔΑΚ Αμυνταίου, αγώνες θα προσελκύσουν περισσότερους από 100 ξιφομάχους από την Βορ. Ελλάδα και όχι μόνο.
Έντονο, επίσης, το ενδιαφέρον για το
4ο Προπονητικό Κάμπ των Πρεσπών. Ο θεσμός, μοναδικός για τα ελληνικά οπλομαχητικά δεδομένα, συνδυάζεται με την Διεθνές Κύπελλο Νέων «Λυγκηστίς» και όλα δείχνουν ότι έχει καθιερωθεί στην συνείδηση των Ελλήνων ξιφομάχων.
Τέλος, τιμή αποτελεί για τον Ο.ΞΙ.Φ. η ανάδειξη του ως συνεργάτη στην προσπάθεια επιτυχούς οργάνωσης της «ΜΑΘΗΤΕΙΑΔΑΣ», της διάσημης μαθητικής αθλητικής «μικρής» ολυμπιάδας που φιλοξενείται κάθε χρόνος την Πρώτη Σερρών. Ο Όμιλος, όπως και πέρυσι, θα διαθέσει αδαπάνως όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την διεξαγωγή του αθλήματος της ξιφασκίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια: