Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Γρονθοκόπησαν και λήστεψαν Έλληνα στο ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ


Έναν Έλληνα γρονθοκόπησαν στην πόλη Μοναστήρι (Μπίτολα), τρεις σκοπιανοί ληστές. Του άρπαξαν το διαβατήριο και τα 320 ευρώ που είχε μαζί του.


Το περιστατικό συνέβη σήμερα στις τέσσερις το πρωί, σύμφωνα με ανακοίνωση του σκοπιανού υπουργείο Εσωτερικών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο 54χρονος έλληνας πολίτης με αρχικά των στοιχείων του, Ν.Ν., επέστρεφε από το Καζίνο, στο ξενοδοχείο «Hotele Epinal Bitola».Ενώ βρισκόταν έξω από το ξενοδοχείο και

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2010 ΜΕ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ

Ενώ ακόμα ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ δεν έχει αποφασίσει το τελικό ποσοστό αυτοδυναμίας στη Φλώρινα οι υπόγειες διεργασίες έχουν πάρει φωτιά.


Πληροφορίες θέλουν ότι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κος ΛΙΑΝΗΣ κατά την τελευταία επίσκεψη του στο Νομό μας εξέφρασε την υποστήριξη του στη υποψηφιότητα του ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΟΤΣΚΟΥ !!!!! http://florinacity.blogspot.com/2010/05/blog-post_17.html
Άραγε γιατί ο κος ΛΙΑΝΗΣ αρνείται το πολιτικό του παιδί  τον Δήμαρχο περάσματος κο ΑΣΠΡΙΔΗ????????????????????
Μήπως ξεχρεώνει παλιές υποχρεώσεις????????? (όπως το συμπλήρωμα μιας θέσης στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ώστε να αποκλειστούν άλλα δυνατά ονόματα??????????????????)


Την στιγμή που ο Δήμαρχος περάσματος φέρεται να έχει κλείσει κατά 80% τους Δημοτικούς συμβούλους και μάλιστα ένας από αυτούς είναι και ο δήμαρχος Μελίτης κος ΤΣΑΚΜΑΚΗΣ !!!!!!!!!!!!!!
Άραγε γιατί ο ΤΣΑΚΜΑΚΗΣ παει από δήμαρχος κλητήρας ????????????? Ενώ φέρεται να έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι έχει κουραστεί και δεν θα ξανά ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση????????


Κυριακή 23 Μαΐου 2010

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

Μια φορά ήταν αποκριές, και ο Tοτός γύρισε ευτυχισμένος σπίτι. Μόλις τον είδε ο πατέρας του τον ρωτά:


- Τι έγινε Tοτό και είσαι τόσο χαρούμενος;

- Τα παιδιά στο σχολείο αποφασίσαμε να κάνουμε πάρτι μασκέ.

- Και εσύ, τι θέλεις να ντυθείς;

- Σταχτοπούτα! Μόλις το άκουσε αυτό ο πατέρας του, παίρνει μία βούρδουλα και τον σαπίζει στο ξύλο. Τον επόμενο χρόνο, πάλι αποκριά, γυρίζει ο Tοτός χαρούμενος στο σπίτι. Tον βλέπει ο πατέρας του και τον ρωτάει:

- Τι συμβαίνει;

- Μπαμπά, είμαι χαρούμενος γιατί τα παιδιά στο σχολείο αποφασίσαμε να κάνουμε πάρτι μασκέ.

- Και εσύ, τι θέλεις να ντυθείς, ρωτάει ο πατέρας, σκεφτόμενος όσα είχαν συμβεί πέρσι.