Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣTo news from Florina σταματά προσωρινά μετά και από το αποτέλεσμα (Θεωρείται χρήσιμο να γίνονται έρευνες (γκάλοπ) για τον δήμο της Φλώρινας ΝΑΙ: 181  ΟΧΙ:170) της ηλεκτρονικής μας δημοσκόπησης http://florinacity.blogspot.gr/2013/12/blog-post_10.html για τον Δήμο της Φλώρινας  έως ότου ξεκαθαρίσει και επίσημα η ονοματολογία  και ξεκινά την 1η ηλεκτρονική δημοσκόπηση για τις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές για την περιφέρεια  της Δυτικής Μακεδονίας με γνώμονα το χώρο προέλευσης του συνδυασμού.Η ΨΗΦΟΡΙΑ ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ 31/01/2014 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 11:59 μ.μ

ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!


 Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών του Νews from Florina που επέλεξαν να ψηφίσουν.

5 σχόλια:

florinacity είπε...

Η αρχική Δημοσκόπηση τροποποιήθηκε (προστέθηκε η επιλογή ‘’ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ’’ ) που αρχικώς δεν συμπεριλαμβανόταν. Έτσι για κάποιους που πρόλαβαν και ψήφισαν έχουν δικαίωμα να ξαναψηφίσουν γιατί μηδενιστήκαν οι πρώτοι ψήφοι (περίπου 7).

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΚΡΗ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΩ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

τελικα τα ακρα υπαρχουν και επικρατουν..........
θα ζησουμε ιστορικες στιγμες..

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΕΠΩ ΟΠΩΣ ΦΟΡΤΩΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΟΤΣΚΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΤΣΙ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!
ΣΥΜΠΕΡΕΣΜΑ Ο ΤΣΟΤΣΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΛΥΜΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!
ΑΝΩΝΥΜΟΣ 10